Így néz ki mostanában Leticia Calderón, az egykori Esmeralda

Leticia Calderón
Vágólapra másolva!
A telenovellák egyik legismertebb hősnője nem kockáztat, nem megy valóságshow-ba, nem akar szívrohamot kapni.
Vágólapra másolva!

A Megveszem ezt a nőt, az Esmeralda, a Julieta, a Szerelem nevében, a Végzet hatalma és a Szív parancsa hősnője már jól van: még idén júliusban kórházba került. Épp az A que no me dejas (szabadfordításban: Fogadjunk, hogy nem hagysz el) című sorozatát forgatta volna, amikor elesett. Próbálta kitenni a kezét, az esést tompítandó, de az arca is sérült. „Megijedtem, mert vérzett a fülem, letört egy fogam, és csupa vér volt a szám, a nyelvem. Feküdtem, és kértem, hogy ne mozdítsanak meg, míg nem jön a mentő” – nyilatkozta akkor.

Leticia Calderón egykor

A színésznő egyelőre biztosan marad a kaptafánál. „Vannak olyan műsorok, amelyek nem tetszenek, nem veszek bennük részt. Vannak dolgok, amelyekben nem vagyok jó, ilyesmi a komédia. Tisztelem a munkájukat, de én nem vagyok vígjátékba való. Annyi jó komédiás van, nekik kell munkát adni” – nyilatkozta nemrég.

Leticia Calderón

Szintén hozzátette, hogy alkalmatlan arra is, hogy celebeket kellemetlen helyzetbe hozó realityben szerepeljen (ilyesmi itthon az Ezek megőrültek, a Nyerő páros, ilyen volt a Celeb vagyok vagy a Rettegés foka), nem bírná, ha tortát nyomnának az arcába. „Ezekbe én nem megyek bele, mert elég félős vagyok. Mondhatják rólam, hogy vicces nő vagyok, de vannak dolgok, amiktől tartok. És az mire lenne jó, ha infarktust kapnék forgatás közben? A fiaim várnak otthon...” – fűzte hozzá.

Alább két újabb fotója:

Forrás: Clasos.com
Leticia Calderón Forrás: Clasos.com