Egy fiú került veszélybe a Star Academyben

Adrián veszélyzónás lett
Vágólapra másolva!
Jelölés volt a TV2 műsorában: a végén Adrián és Balázs holtversenyben 3-3 jellel állt, Reninek kellett döntenie.
Vágólapra másolva!

Ha hétfő, akkor jelölés. Laci Barbira tett az ellentétek miatt, Gór Nagy Erika választottja Balázs: „tudom, hogy ez nem rendít meg, erős vagy, mástól úgysem kapsz" – mondta, tehát taktikázott. Reni Adriánt jelölte meg, mert érzelmeivel játszott, Dávid pedig Randy nevét mondta: „te vagy a legzárkózottabb ember itt, benne vagy a saját burkodban" – magyarázta.

Adrián veszélyzónás lett Forrás: tv2

Hanna Adriánt jelölte meg, hiányzik neki a régi, vicces énje. A svéd óvónő is kapott, méghozzá Balázstól, aki szerint legutóbb nem mutatott színt, nem hozott ki sokat a dalokból, nem lépett ki komfortzónájából. Barbi Brigire tett: „jó a kapcsolatunk, de van egy fal, lehetnél nyitottabb" – vélte. Balázs kapott még egyet, majd Eszter sem maradt ki a szórásból – vele Briginek nincs semmi kapcsolata.

A kuka miatt kapod!

Lacinak is osztottak jelet valami homályos kukaügy miatt, Barbara is megkapta később a másodikat. Iván Adriánra tett: „nagyon bírlak, de sok hatás ér, amit nem tudsz a helyén kezelni, ráadásul érzelmi mélypontodban megbántasz másokat" – elmélkedett. Randy Zitára tette, de ezzel sem volt még vége: Alexa csak megúszni akarta a jelölést, elég gyáván, Ivánra tette kitűzőjét.

A végén Adrián és Balázs holtversenyben 3-3 jellel állt, Reninek kellett döntenie – ő előbbit küldte a veszélyzónába, ezzel 33% esélye lett kihullani.

Szavazzon!

Star Academy: ki a kedvenc zsűritagja?