Új szereplőkkel folytatódik a horrorsorozat

Madelyn Deutch
Vágólapra másolva!
Az Outcast  évadzáró epizódját augusztus 15-én láthatják a FOX nézői, ám már készül a folytatás, melyben új szereplők is feltűnnek majd.
Vágólapra másolva!

A The Walking Dead-et is jegyző Robert Kirkman új sorozata, az Outcast első évadának záró epizódjához érkezett. Az ördögűzös sorozat folytatására azonban nem kell sokat várni a rajongóknak: a második évad forgatásai már zajlanak Dél-Karolinában, melynek három új karakterét hivatalosan is bejelentették.

A FOX International Studios gyártásában készülő műsor új szerepeire Hoon Lee, Madelyn Deutch és M.C. Gainey kerültek kiválasztásra.

Madelyn Deutch is ott lesz a folytatásban Forrás: Madelyn Deutch / FOX

M.C. Gainey egy Bob nevű remetét alakít majd, aki Rome szélén üzemeltet egy roncstelepet, és különc viselkedése a város sötét múltjával kapcsolatos erős kötelékről árulkodik. Dr. Kenneth Park szerepében Hoon Lee-t láthatjuk, aki sikeres sebész a város kórházában, és titokzatos tervet forral Kyle-lal kapcsolatban.

Madelyn Deutch pedig Dakotát alakítja, aki igazi szabad szellem, ám a kereszténység egy szokatlan formáját gyakorolja, így világnézete nem egyeztethető össze Anderson tiszteletes meglátásaival. Végül azonban ő tárja fel, hogy mekkora veszély leselkedik a városra. Az Outcast második évadában ugyanis kiderül, milyen természetfeletti erők állnak a megdöbbentő események hátterében.

Az Outcast első évadának záró epizódját augusztus 15-én 22 órakor vetíti a FOX, a második évad pedig 2017-ben érkezik a csatornára.