Két hétig kódolatlanul mozizhat

G.I. Joe: Megtorlás
Vágólapra másolva!
Két hétig, augusztus 8. és 22. között kódolatlanul érhető el a Mozi+ a MinDig TV-n.  
Vágólapra másolva!

A TV2-csoport és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően augusztus 8. és 22. között a MinDig TV előfizetői a 15. programhelyen kódolatlanul nézhetik a TV2-csoport mozicsatornáját, a Mozi+-t.

Az első hétvégét rögtön egy országos tévépremierrel nyitja a csatorna,

Bruce Willisszel, Dwayne Johnsonnal és Channing Tatummal jön a G.I. Joe: Megtorlás. Szintén első alkalommal lesz látható a tévében a Transformers-trilógia záró darabja, A kihalás kora, valamint a Sandra Bullockkal és Melissa McCarthyval készült Női szervek.

G.I. Joe: Megtorlás Forrás: Paramount Pictures

Tévépremierként érkezik még a Hófehér és a vadász, illetve a Tini nindzsa teknőcök, emellett a kisebbeknek kedvez a négy Shrek és a Rio is. Piedone- és Ötvös Csöpi-filmek is lesznek a két hétben, ahogyan a Terminátor 2-vel is nosztalgiázhatnak a nézők.

ezért egy minden eddiginél nagyobb programinvesztíció következő fázisaként frissen vásárolt, exkluzív tartalmakkal várjuk a nézőket. Magyarország vadonatúj filmcsatornája ebben a két hétben kódolatlanul nyújt majd szórakozást az egész családnak" – mondta Fischer Gábor, a TV2-csoport kábelcsatornáinak programigazgatója.