Kárpótolják az elkaszált sorozat alkotóit

Együttlét
Vágólapra másolva!
Egy Room 104 című humoros antológiasorozat elkészítésére kapnak lehetőséget a Duplass fivérek az HBO-nál, ahol nemrégiben mindössze két évad után elkaszálták Együttlét című szatirikus, párkapcsolati szériájukat.
Vágólapra másolva!

A Room 104 című antologikus (azaz epizódonként más és más sztorival és karakterekkel dolgozó) vígjátéksorozat egy átlagos amerikai hotelben játszódik, és minden rész a szoba különféle lakóival a középpontban mutat be egy-egy vicces történetet.

A kész produkció valamikor 2017-ben kerülhet majd adásba, és még az idén elkezdik forgatni. Jay és Mark Duplass pedig nemcsak ötletgazdái, hanem executive producerei is lesznek az alkotásnak.

Mark és Jay Duplass tavaly szeptemberben Forrás: Joshua Blanchard / Getty Images North America / AFP

Idén meglehetős meglepetést okozott, amikor az HBO elkaszálta az alkotó- és testvérpár Együttlét című sorozatát – annak ellenére, hogy a szatirikus, párkapcsolati széria nem ért el nagyobb tömegeket. De a csatorna már akkor elkötelezte magát arra, hogy a továbbiakban is folytatja a kreatív együttműködést Duplassékkal (erre mondjuk szerződés is kötelezi őket).

Együttlét Forrás: HBO

„Mindannyian voltunk már tanúi mindenféle fura eseménynek nyomorúságos motelekben vagy épp a legnívósabb nemzetközi szállodaláncok hoteljeiben. Évekkel ezelőtt azonban egyszerűen megigéztek minket azok a

Ez ihlette a Room 104 létrejöttét – és hogy megtaláljuk a varázslatot a földhözragadtban is" – írta közleményében a két Duplass, akik egyébként az HBO Animals. című animációs sorozatában is részt vesznek, executive producerekként, rendezőként pedig olyan nagyjátékfilmeket jegyeznek, mint A furcsa srác Jonah Hill-lel vagy a Jeff, aki otthon lakik Jason Segellel és Ed Helmsszel.