Negyvenévesen is dögösek az egykori tinisztár ikrek

Az Édesvölgyi Suli szerelmes ikrei, Brittany Daniel, Cynthia Daniel
Brittany és Cynthia Daniel a kilencvenes évek közepén alakították a hihetetlenül népszerű regényfolyam, Az Édesvölgyi Suli szerelmes ikrei-ből készült sorozat szőke testvérpárját
Vágólapra másolva!
Brittany és Cynthia Daniel a kilencvenes évek közepén alakították a hihetetlenül népszerű regényfolyam, Az Édesvölgyi Suli szerelmes ikrei-ből készült sorozat szőke testvérpárját, és a két színésznő hiába töltötte be időközben a negyvenet, olyan, mintha semmit nem öregedtek volna az elmúlt két évtizedben. 
Vágólapra másolva!

Francine Pascal a nyolcvanas évek elején kezdte el az elképesztően sikeres tiniregény sorozatát Az Édesvölgyi Suli szerelmes ikrei-t, ami egy kaliforniai testvérpár, a szende és szófogadó Elizabeth és a jóval vadabb Jessica iskolai és romantikus kalandjait követte nyomon.

Az ifjúsági kötetek világszerte hatalmas népszerűségnek örvendtek, a nyolcvanas évek végén hazánkban is kiadták őket, és a kilencvenes évek közepén négy évadot megélt sorozat is készült az ikrek főszereplésével.

Brittany és Cynthia Daniel az 1994-ben indult sorozatban Forrás: Kobal / The Picture Desk

A szériában az akkor már a tinédzser éveik végén járó Brittany és Cynthia Daniel játszották az ikreket, és a testvérek idén márciusban töltötték be a negyvenedik életévüket. Mindez azonban meg sem látszik rajtuk, olyan, mintha csak most hagyták volna ott a főiskolát, sőt talán még jobban is néznek ki, mint annak idején a sorozatban.

Brittany játszotta az ikerpár vadabbik tagját, Jessicát, és testvérével együtt szerepelt Leonardo DiCaprio oldalán az Egy kosaras naplója című drámában. Az Édesvölgyi Suli szerelmes ikrei után a nézők láthatták még a Dawson és a haverok-ban és a rövid életű That '80s Show-ban. Később felbukkant a Felhőtlen Philadelphiá-ban, és ő volt az egyik fontosabb szereplő a The Game című komédiában.

Cynthia az 1997-ben véget ért tinisorozat után felhagyott a színészkedéssel, csak a That '80s Show-ban tűnt fel újra egy epizód erejéig, a szereplés helyett inkább a fotóskarrierjét egyengette, és családot alapított. Férje a Halálosabb iram főgonoszát alakító Cole Hauser, akitől három gyermeke, két kisfia és egy kislánya született.