A 100 legjobb nő a tévéből: Végh Judit

Végh judit
Vágólapra másolva!
Nem ismerte Budapestet, amikor először felvételizett. Egy 16 négyzetméteres parányi lakásban lakott, egyszóval nem a hollywoodi színésznők álomvilágát élte, de rövidre rá megkereste a Jóban Rosszban, ezzel pedig jött a stabil munka, az ismertség.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, mint hogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend. Ez az 55. rész, a sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Végh Judit. Cegléden született, de korán Szegedre került, oda is járt gimnáziumba. Első felvételije nem sikerült Budapesten, de legalább a harmadik rostáig jutott. „Nem verseket, hanem tizenöt dalszöveget vittem. Könnyes szemmel mondtam Zorán-dalszövegeket, tetszett a bizottságnak, de nem vettek fel" – mesélte az UKTV egy műsorában.

Forrás: www.zoltansarosi.com

A József Attila színházba került, de szülei egy darabig nem örültek annak, hogy színész lett – viszont amikor már jöttek a pozitív visszajelzések, akkor megnyugodtak. Később felvették a Nemzeti Stúdióba (ami azóta Pesti Magyar Színiakadémia), ott három évet tanult. Akkoriban annyira nem volt pénze, hogy néha a barátnői vettek neki enni, egy 16 négyzetméteres lukban, pardon, lakásban lakott, egyszóval nem a hollywoodi színésznők álomvilágát élte.

Végh Judit Forrás: www.zoltansarosi.com

A 11 éve futó Jóban Rosszban sorozatba telefonon hívták, a karaktert még ketten próbálták megkaparintani, de ő az elején nem volt lelkes. Steiner doktornő szerepére invitálták, de a castingokkal rossz tapasztalata volt, eleinte nem is akart kimenni a válogatásra, de amikor BKV-val mégis kizötykölődött a távoli külvárosba, és meglátta a stábot, a helyszínt, akkor már megjött a kedve.

Forrás: www.zoltansarosi.com

"Új közegben zárkózott vagyok, nehezen oldódom fel, de ez egy nagyon befogadó csapat. A színházakban a rutinosabb színésznők nem mindig annyira barátságosak a fiatal pályakezdőkkel, de a sorozat stábja igen kedvesen fogadott" – emlékezett Kondákor Zsófi vendégeként.

Forrás: TV2

"Amikor bekerültem, egy éve volt együtt a csapat, akkor még nagyon képlékeny volt minden, szépen be tudtam illeszkedni. Sokat változott a karakterem az idők során, rákos volt, megjárta Brazíliát" – ezt már a TV2 Mokkájában mesélte.

Forrás: TV2

Játszik a Vidám Színpadon, a Karinthy színházban, foglalkoztatott színésznő. „Kétféle színház van: az egyik nagyon szereti, ha egy sorozatból érkezik a színész, a másik viszont kizárja ezt. Kaptam színházi szerepet azért, mert láttak a tévében... A Karinthyba viszont nem a Jóban Rosszban, hanem a Lulu című darab miatt kerültem. Amikor bementem az első próbára a Karinthy Színházba, nagy görcs is volt bennem, mert attól féltem, hogy a sorozat miatt előítéletekkel állnak hozzám. De nem így történt" – jelezte.

Forrás: TV2

Egy fia van, erről a Babavilágban mesélt: „Eléggé megzuhantam, a szülés utáni egy hónapban azt hittem, hogy depresszióm van. attól féltem, hogy nem csinálom majd jól."

Forrás: TV2

Akárcsak a Barátok közt, a Jóban Rosszban is számos vonzó nőt vonultat fel, Végh Juditnak is helye van a top 100-ban. „Nem szép nőként gondolok magamra. Erősek a gátlásaim, és utálom, ha dicsérnek. Rosszul is reagálok rá, holott csak ennyit kéne mondanom, hogy köszönöm" – mondta az UKTV műsorában. Ezek után már csak képekkel tudjuk bizonyítani, mennyire itt a helye a listán:

Forrás: Fb / Végh Judit
Forrás: Fb / Végh Judit
Forrás: Fb / Végh Judit
Forrás: Fb / Végh Judit