Sorozatot kapott a kakakirály

Keresd a nőt!
A Keresd a nőt! hírhedt jelenete
Vágólapra másolva!
Saját sitcomja lesz Peter Farrellynek, a gusztustalan vígjátékaikról (Dumb és Dumber, Tökös tekés, Keresd a nőt!, Agyő, nagy ő!, Elhajlási engedély) híres Farrelly fivérek idősebbik tagjának.
Vágólapra másolva!

Az 59 éves rendező Bobby Morttal, a The Colbert Report című talkshow egyik Emmy-díjas forgatókönyvírójával együtt jegyzi a tízrészes sorozatot, amit látatlanban, azaz pilot epizód leforgatása nélkül rendelt be tőlük az Audience Network nevű amerikai csatorna.

A Keresd a nőt! hírhedt jelenete Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12

A félórás részekből álló sitcom a Loudermilk címet viseli, és a címszereplő egy drogtanácsadó, maga is gyógyulófélben lévő alkoholista, aki tolerálhatatlanul bunkó, és kitartó munkával elérte, hogy mindenkinek az agyára menjen a körülötte élők közül.

Loudermilk számára

egy idegen csak egy olyan ellensége, akivel még nem találkozott.

Az egyetlen dolog, amit ez az elfuserált alak az ellenőrzése alatt tud tartani, az az ivászata – ettől függetlenül azonban olyan az élete, hogy egyet lép előre és tizenkettőt vissza.

Peter Farrelly egy májusi eseményen Forrás: Jason Kempin / Getty Images North America / AFP

„Amikor Peter Farrelly megmutatta nekünk ezt a projektet, rögtön tudtuk, hogy

amit a filmjeiben képvisel, és ami tökéletesen passzol a célcsoportunkhoz.

Folyamatosan azon vagyunk, hogy magunkhoz csábítsuk az egyedi hangú alkotókat. És a Farrellyből és Mortból álló álomcsapattal való közös munka olyan lehetőség, amilyen csak egyszer adódik az életben" – nyilatkozta Christopher Long, az Audience Network egyik vezetője.