Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Voksán Virág szerint szándékosan tolt ki vele egy riporter

Voksán Virág
Vágólapra másolva!
Tisztában van vele, hogy Argentína nem Európában van, de mégis megtette az Eb nagy esélyesének. Állítja, hogy ott helyben javította magát, de az már nem került adásba. 
Vágólapra másolva!

„Én is szurkolok a magyaroknak, de soha nem mozgatott a foci" – kezdte a mentegetőzést a Mokkában Voksán Virág, aki a napokban Argentínát jelölte meg az Eb nagy esélyesének. Állítja, hogy azonnal javította magát, csak nyelvbotlás volt, de az már nem került adásba.

Voksán Virág Forrás: tv2

„Nekem a vébé volt a fejemben, de a szerkesztő-riporter nemcsak, hogy benne hagyta az anyagban, hanem külön kiemelte. Ha külön megkérdezik, hogy Argentína Európában van-e, akkor persze tudom a választ: nem. Az borzaszt el, hogy Magyarország ennyire előítéletes, ennyire a sztereotípiára épít" – sopánkodott, arra utalva, hogy plasztikáztatta a száját, szilikon van a melleiben, és ettől sokan azt hiszik, tájékozatlan.

A DJ elárulta, hogy van párja, van kivel nézni a meccseket, de ő sem futballrajongó. „A magyar meccseket persze nézem, de nem szakértek a témában" – tette hozzá Voksán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről