Trónok harca-előzetes: rémisztő dolgok várnak a Sárkányok Anyjára

Emilia Clarke, Trónok harca
Vágólapra másolva!
Már csak egy epizód van hátra a Trónok harca hatodik évadjából, és hajnalban meg is érkezett a kedvcsináló a jövő héten esedékes tizedik részhez. Az idei finálé ugyan biztos nem fogja felülmúlni a néhány órája debütált kilencedik részt, de izgulni lesz miért, hiszen az alkotók most már tényleg a grandiózus történet befejezését készítik elő.
Vágólapra másolva!

Magyar idő szerint hajnali három órakor került adásba a hatodik Trónok harca-évad kilencedik része, ami minden korábbinál látványosabb és izgalmasabb pillanatokkal várta a nézőket. A közel egyórányi körömrágást követően aztán menetrendszerűen befutott az évadzáró kedvcsinálója is, de aki nem akarja magának elspoilerezni a Battle of the Bastards című epizódot, az inkább várjon a lenti videó megtekintésével.

A Trónok harcá-ból már csak két évad van hátra, és ha hinni lehet az alkotóknak, akkor azok is jóval rövidebbek lesznek, mint ahogy azt megszokhattuk. Ennek fényében pedig nem is olyan meglepő, hogy az idei évad utolsó részének előzetese is a Westerosért folyó küzdelem fináléjának ágyaz meg. Legalábbis erre utal Tyrion intelme Daenerysnek:

Habár a hatodik évad kilencedik része tényleg minden korábbinál grandiózusabb pillanatokkal ajándékozta meg a nézőket, abban biztos igaza van Peter Dinklage karakterének, hogy ettől függetlenül a java még bőven hátra van...