Szuperhősből lesz a következő női elnök

Lynda Carter, Wonder Woman
Vágólapra másolva!
A tévétársaságok már javában készülnek az őszi premierszezonra, forognak a kedvenc sorozataink új évadjai, és egyre másra érkeznek a hírek, hogy ki mindenki tűnik majd fel a különböző műsorokban. A Supergirl kapcsán nemrég derült ki, hogy ki alakítja az új Supermant, de a szereposztás még nem ért véget, hiszen most egy újabb nagy név csatlakozott a szuperhősös sorozathoz.
Vágólapra másolva!

Nincs egy hete, hogy arról számoltunk be, hogy a Supergirl október 10-én startoló második évadjában Tyler Hoechlin fogja alakítani Supermant, és máris itt egy újabb érdekes hír a sorozat háza tájáról. A The CW csatornán folytatódó széria alkotói leszerződtették Lynda Cartert, a hetvenes években futott Wonder Woman tévésorozat 64 éves sztárját, aki női elnököt fog alakítani a Melissa Benoist főszereplésével készülő szériában.

Lynda Carter a hetvenes évek közepén, Wonder Woman szerepében Forrás: ABC

A sorozat producerei, Greg Berlanti és Andrew Kresiberg már idén márciusban megszellőztették, hogy Lynda Carter feltűnhet a Supergirl-ben, igaz akkor még csak arról beszéltek, hogy már az első évadra is szerették volna megnyerni a színésznőt, de időpont egyeztetési problémák miatt erre mégsem kerülhetett sor. Viszont már akkor hozzátették, hogy nem tettek le a tervükről, és ha aktuálissá válik a második évad forgatása, akkor ismét próbálkozni fognak.

Az egykori Wonder Woman női elnökként tér vissza a képernyőre idén ősszel Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin

A producerek másodjára sikerrel jártak, hiszen Lynda Carter most már biztos ott lesz az ősszel érkező folytatásban. A színésznő 1975 és 1979 között három évadon keresztül alakította a DC Univerzum legismertebb szuperhősnőjét, Wonder Womant, és a sorozat lezárultával sem fordított hátat a szuperhősöknek, hiszen 2007-ben feltűnt a Superman fiatalkori éveit elmesélő Smallville című sorozatban is.