Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Folytatódik a hajsza a drogbáró után

Narcos
Vágólapra másolva!
Végre kiderült mikor folytatódik a tavalyi év egyik legjobb sorozata: a Netflix még idén elérhetővé teszi előfizetői számára a kolumbiai Pablo Escobar felemelkedését és bukását bemutató Narcos második évadját.
Vágólapra másolva!

A Narcos 2015 augusztusában debütált a Netflix kínálatában, a tíz részes első évad a 70-es évek végétől egészen a 90-es évek elejéig követte nyomon Pablo Escobar (Wagner Moura) elképesztő drogbirodalmának kiépülését, és a Kábítószer-ellenes Hivatal (DEA) sokszor reménytelen küzdelmét a kolumbiai kábszermaffiával szemben.

Idén ősszel folytatódik a hajsza Pablo Escobar után Forrás: Netflix/Daniel Daza

Az első szezon Escobar 1992-es szökésével zárult a legendás La Catedral börtönből, és már akkor sejteni lehetett, hogy kapunk egy második évadot az elmúlt évek egyik legjobb bűnügyi sorozatából. A Netflix nem sokkal a premiert követően be is jelentette, hogy elkészül a valós eseményeken alapuló széria folytatása, de egészen mostanáig nem volt hivatalos premierdátum.

A streamelős szolgáltatást üzemeltető cég szeptember 2-ára időzítette a második (vélhetőleg utolsó) évad érkezését, és a szintén tíz részes folytatás jó eséllyel Pablo Escobar 1993 decemberében bekövetkezett haláláig folytatja majd a sztorit. A Narcos világszerte egyszerre lesz elérhető a Netflix előfizetői számára, így a magyarországi felhasználóknak is, ráadásul a második évad akár már Ultra HD 4K felbontásban is nézhető lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről