Két új hang a Petőfi rádiónál

Bogdányi Titanilla
Vágólapra másolva!
Bogdányi Titanilla és Endrédi Máté érkezett az adóhoz.
Vágólapra másolva!

Új hangokkal működik tovább a megújult Petőfi rádió. A filmekből és sorozatokból jól ismert Bogdányi Titanilla, illetve Endrédi Máté lesznek a rádió hangjai - utóbbit főleg főcím-felmondóként, narrátorként és televíziócsatornák hangjaként ismerhetünk. Ő a Discovery hangja 2009 óta, a Travel Channelen is sokat lehetett hallani, szerepelt a Tűzvonalban és az Életképek című sorozatok egy-egy epizódjában, ő adja az amerikai X Factor magyar hangját.

Bogdányi Titanilla Fotó: Origo

Bogdányi Titanilla adta Hanna Montana, az eredeti tetovált lány, illetve Lisa Simpson magyar hangját. A Szívek szállodájának főhőseként szinte együtt nőtt fel amerikai partnernőjével, újabban pedig azEgyszer volt, hol nem volt sorozatban ő Mulan, de megszólal aVérmesék és a Családi üzelmek című mozifilmben is.

Volt már Anne Hathaway, Hilary Duff, Ashley Greene magyar hangja, szinkronizált a Spartacusban, a Seherezádéban, a Tudorokban, a Smallville-ben, a Rómában, a McLeod lányaiban, A katedrálisban és számos más sorozatban. Animét, rajzfilmet is vállal, több tucat sorozathoz hívták már. Vele készül a sikeres „Nők a magyar hangok mögött" sorozatunk egyik része, sok infót és képet itt talál róla.

A régi Petőfi eltűnt, sok régi hallgató elégedetlen, erről itt írtunk.