Felvétel nélkül is visszanézhetjük a műsorokat

KY393 KY393037 Remote Control Entertainment Adults Only Beard Boyfriend Button Down Shirt Casual Clothing Caucasian Appearance Choice Comfortable Couch Couple Flemish Region Front View Girlfriend Holding HORIZONTAL Indoors Leisure Activity Lifestyles Men
Man using remote control while watching television
Vágólapra másolva!
A UPC Magyarország bejelentette a Műsorvisszanéző szolgáltatását, ami a most bevezetett Horizon HD Médiaboxán keresztül érhető el. Az új funkcióval egy teljes héten át visszanézhetők a tévécsatornák műsorai, anélkül, hogy külön be kellene programozni a felvételt.
Vágólapra másolva!

A UPC tévés előfizetői szinte bármilyen programot vissza tudnak nézni az előző hét műsorkínálatából. Mindehhez még csak felvenni sem kell az adást, mert a műsorokat a UPC felhő alapú háttértára rögzíti és tárolja hét napon át. Az új szolgáltatás elindítását a nyári labdarúgó Európa-bajnokság illetve az olimpia elé időzítette a szolgáltató, de a Műsorvisszanézővel nem csak sportesemények, hanem sorozatok, filmek, vetélkedők és más, élőben leadott műsorok is visszatekerhetők. A funkció a UPC digitális tévé minden előfizetője számára ingyenes.

Egyre több visszanézhető csatorna

A Műsorvisszanézőt nem szükséges külön igényelni a UPC-től, a szolgáltatás automatikusan elérhető a digitális tévé előfizetői számára a cég június 2-án bemutatott új Horizon HD Médiaboxán. A Műsorvisszanéző és a Horizon HD Médiabox bevezetésével párhuzamosan megújul az összes digitális televíziós szolgáltatás – így a UPC Műsorújság, MyPrime, TV Apps – kezelőfelülete is.

A Műsorvisszanéző funkcióval a legnézettebb 21 SD és 5 HD csatorna adásai pörgethetők vissza, de számuk jelentősen nőhet az ősz folyamán. A szolgáltatás a tervek szerint mobileszközökön is elérhető lesz a Horizon Go alkalmazással.

többségük tehát csupán azért rögzíti őket, mert nincs lehetőségük élőben megnézni. Ez megerősít bennünket, hogy a visszanéző funkció valódi felhasználói igényekre ad megoldást" - nyilatkozta a bevezetés kapcsán Magnus Ternsjö, a UPC Magyarország vezérigazgatója.