Otthagyja a Grace klinikát az egyik alapszereplő

Sara Ramirez Grace klinika
Vágólapra másolva!
A dr. Callie Torrest játszó Sara Ramirez tíz év után távozott a Grace kliniká-ból. A továbbiakban leírunk egy-két történést, amiket még nem láthatott, ha magyarul követi a sorozatot.
Vágólapra másolva!

Dr. Callie Torres és alakítója, Sara Ramirez a Grace klinika tizenharmadik évadjában már nem lesz benne, a tizenkettedik szezon fináléjában elköszönt a nézőktől. A színésznő közleményben hálálkodott az elmúlt tíz évért, az alkotót, Shonda Rhimest és a főszereplőt, Ellen Pompeót külön kiemelte.

Sara Ramirez mint dr. Callie Torres Forrás: ABC

Ramirez a második évadban került be a történetbe, akkor még csak visszatérő szereplőként, a harmadik szezontól kezdve azonban már a központi csapat része volt. Karakteréhez fűződik a tévétörténet egyik első leszbikus esküvője, a tizenkettedik évad végén új barátnőjéhez költözött New Yorkba.

Nem kizárt, hogy Callie még visszatér, legalábbis neki nem olyan csúnya véget írtak a készítők, mint George O'Malleynek (TR Knight) vagy Derek Shepherdnek (Patrick Dempsey) – előbbit elütötte egy busz, utóbbi autóbalesetben halt meg.