Nézzen bele, hogyan érhet véget a Castle!

STANA KATIC, NATHAN FILLION Episodic
CASTLE - "Crossfire" - With their best lead in hand, Castle and Beckett are ready to take on LokSat. But an unforeseen twist puts their case - and their lives - in jeopardy, on the season finale of "Castle," MONDAY, MAY 16 (10:00-11:00 p.m. EDT) on the ABC Television Network. "Crossfire" (ABC/Byron Cohen) STANA KATIC, NATHAN FILLION
Vágólapra másolva!
Kijött egy előzetes a Castle nyolcadik évadjának fináléjához, ez lesz Beckett nyomozó utolsó epizódja, de lehet, hogy az egész sorozaté is.
Vágólapra másolva!

Eddig csak fotókat láttunk a nyolcadik szezont lezáró részről, az ABC most kiadta az előzetest is. Nem lesz egy vidám epizód, a látottak alapján még az is elképzelhető, hogy Beckett nyomozó halálával végződik az évad:

"Kate Beckett halott lesz, mire az éjszaka véget ér, és semmit sem tudsz tenni ellene" – mondja az elején a fenyegető férfi az általa foglyul ejtett Castle-nek. Később az is elhangzik a szájából, hogy minden tragédiával végződik, még egy olyan nagyszerű szerelmi történet is, mint Becketté és Castle-é.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Beckett-tet a készítők kiírták a történetből, ahogyan a Tamala Jones által játszott Lanie Parisht is – már csak az a kérdés, hogy miként búcsúznak tőlük.

Az évadzáró rész május 16-án kerül képernyőre az Egyesült Államokban,

azt azonban nem tudni még, hogy miként ér véget: a készítők két befejezést írtak, miután még mindig nem közölte velük az ABC, hogy lesz-e a sorozatból kilencedik, Beckett nélküli szezon. A címszereplő, Nathan Fillion mindenesetre kolléganője nélkül is benne lenne a folytatásban, már aláírt egy erről szóló, előzetes szerződést.