Magyarázkodik a Walking Dead alkotója

Jeffrey Dean Morgan, Negan, The Walking Dead
Vágólapra másolva!
Robert Kirkman a The Walking Dead képregénysorozat legutóbbi számában jelentetett meg egy magyarázkodó levelet, azt írta, nem állt szándékában felidegesíteni a rajongókat a hatodik évad fináléjával. Csak akkor olvasson tovább, ha képben van a sorozattal!
Vágólapra másolva!

A The Walking Dead legutóbbi, hatodik évadjának befejezése rendesen kiakasztott pár rajongót, a közösségi oldalakon sokan anyáztak miatta – a sorozat alapjául szolgáló képregények alkotója, Robert Kirkman most magyarázkodik.

Jeffrey Dean Morgan mint Negan Forrás: AMC

A hatodik szezon azzal végződött, hogy az új főgonosz, Negan kiszámolta, hogy kit nyírjon ki a főbb szereplők közül, majd le is sújtott a szögesdróttal megspékelt baseballütőjével.

Azt azonban nem lehetett látni, hogy ki volt az áldozat,

az csak a várhatóan októberben induló hetedik évadban fog kiderülni.

Az ominózus rész rendezője, Greg Nicotero (itt beszélgettünk vele) már korábban beszélt a cliffhangerről, elismerve, hogy a saját anyját is sikerült felidegesítenie vele. Most Kirkman is megszólalt, a képregénysorozat legújabb számában jelentetett meg egy levelet.

A finálé:

"Tudom, hogy az emberek dühösek a finálé miatt, de nem ez volt a szándékunk. Az eredeti cél az volt, hogy hat évad után is tudjunk valami emlékezeteset adni nektek, olyasmit, amiről lehet beszélni" – írta, hozzátéve, hogy

ezzel a húzással hónapokra reményt adtak az embereknek,

hogy nem az ő kedvenc karakterük fog meghalni.

Kirkman azt is leírta, hogy nem a cliffhangerrel akarták rábírni a nézőket arra, hogy a hetedik évadot kövessék, reméli, hogy e nélkül is megtennék. Megígérte egyúttal, hogy a hetedik szezon premierje észbontó lesz, és hogy Negan még sok gonoszságot fog elkövetni. A levelet teljes terjedelmében itt olvashatja el.