Spoilerrel kerülte el a büntetést a Trónok harca sztárja

Trónok harca Kit Harington Havas Jon
Vágólapra másolva!
Csak egy kívülállónak árulta el a Havas Jont alakító Kit Harington a karakter sorsát: méghozzá egy rendőrnek, hogy így kerülje el a gyorshajtásért járó büntetést.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca sorozat sztárja Jimmy Fallon tévéshow-jában számolt be arról, hogy még az áprilisi bemutató előtt kénytelen volt felfedni az új évad legnagyobb titkát – azaz, hogy karaktere életben marad-e, miután több társa megkéselte és sorsára hagyta az ötödik évad végén (vigyázat, cikkünk spoilert tartalmaz!).

Kit Harington elmondta, hogy a sorozatot készítő HBO megtiltotta neki, hogy bárkinek beszámoljon Havas Jon sorsáról. De azt is bevallotta, hogy nem tudta betartani a tiltást, és a szüleinek egyből elmondta, hogy életben hagyták-e karakterét. Rajtuk kívül viszont mindössze egy rendőrt avatott be a titokba.

Kit Harington a show-ban elmondta, hogy szülei házához hajtott, amikor megállították gyorshajtásért. A rendőr azt mondta neki, hogy két lehetősége van: vagy visszamegy vele az őrsre, vagy elárulja, hogy életben marad-e a karaktere a következő évadban. Harington először azt hitte, hogy a rendőr csak viccel vele, de láthatóan komolyan gondolta a dolgot.

- figyelmeztette a rendőr újra. Harington erre elárulta, hogy Jon Snow élni fog a hatodik évadban is. Minden bizonnyal ez volt a jó válasz, mert a rendőr elengedte azzal, hogy „folytassa az útját, Lord Commander".