A Farm kiesője szeretné, ha felfedeznék

Farm Dia
Vágólapra másolva!
A Farm legutóbbi párbajában Dia maradt alul, a lány szinte a startmezőből nézte végig, ahogy kihívója, Attila legyőzi. Reméli, hogy a tévés szereplésnek köszönhetően valaki felfedezi, többek közt ezért ment a valóságshow-ba.
Vágólapra másolva!

A párbajra felnyírt hajjal érkezett, először mutatta meg tetoválását a többieknek, és azt is vállalta, hogy mennyire rajong a műsorvezetőért. "Úgy gondoltam, a párbaj megérdemli, hogy egy extrémebb séróval érkezzek. Nem gondoltam, hogy olyan szintű rajongást fog bennem kiváltani Zé, hogy a hajamat Z-formára fonatom."

Attila nyerte a párbajt Forrás: RTL Klub

"Másfél hónapot voltam benn, és semmi testi dolog nem történt se egyedül, se mással, ahhoz képest annyira nem vagyok ráállva a dologra. Sokat gondolkodtam rajta, hogy kivel mint és hogy, de jelen pillanatban úgy érzem magam, mint egy szűz kislány" – mesélte.

A lakókról is elmondta a véleményét: "Norbiban egyetlen szép dolgot találtam, az alsó ajkát. Gergőt tartom szimpatikus férfinak, de neki hosszú haja van, úgyhogy totál kizárt."

Művészként futna be Forrás: RTL Klub

Művészi karriert szeretne építeni, festéssel foglalkozik. "A pop-arthoz hasonló a stílusom, nem hiszem, hogy a művészek körében befutok, de remélem, lesz olyan, akinek felkeltem az érdeklődését."