A 100 legjobb nő a tévéből: Blake Lively

Blake Lively terhes pocak bikini
Blake Lively attending the 'Cafe Society' premiere and the Opening Night Gala during the 69th Cannes Film Festival at the Palais des Festivals in Cannes on May 11, 2016 | Verwendung weltweit/picture alliance
Vágólapra másolva!
Blake Livelyt még csak a Gossip Girl – A pletykafészek-ben láthattuk hosszabban a képernyőn, de nagyon szívesen vennénk, ha újra vállalna tévés munkát. Valószínűleg nem mi vagyunk az egyetlenek, akik megőrültünk szőke fürtjeitől, hosszú combjaitól, szexi anyajegyétől a szeme alatt – nem volt kérdés, hogy felkerül a listánkra.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 44. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Blake Lively,

akit a Gossip Girl – A pletykafészek-ből ismerhetnek a tévénézők, ott ő játszotta a főszerepet, Serena van der Woodsent, aki egy titokzatos távollét után tért vissza a manhattani elitbe. Nem mondjuk, hogy nem vettünk volna szívesen egy ilyen osztálytársat annak idején:

Forrás: CW

A 28 éves színésznő előtte csak a Saturday Night Live két epizódjában jelent meg, más tévés produkcióban nem láthattuk. Legközelebb Woody Allen új filmjében, a Café Society-ben, illetve A zátony-ban láthatjuk, utóbbiban egy szörfös csajt alakít, akit kifigyel egy cápa, ő pedig egy zátonyon reked – el kell azonban jutnia valahogy a partig, hogy életben maradjon:

Lively már 11 évesen feltűnt az apja által rendezett Sandman-ben, de utána hét évig nem láthattuk semmiben. 2005-ben viszont szerepet kapott a Négyen egy gatyában című filmben, és onnantól kezdve folyamatosan foglalkoztatták, olyan alkotásokban jelent meg, mint a Pippa Lee négy élete, a Tolvajok városa, a Zöld Lámpás vagy a Vadállatok, tavaly pedig az Adeline varázslatos életé-ben játszotta Adeline-t.

A Vadállatokban Forrás: UIP-Duna Film

Művészcsaládból származik, apja, Ernie Lively elsősorban színész – a Sandman volt eddig az egyetlen rendezői próbálkozása –, anyja pedig színészek ügynöke, tehetségkutató menedzser. Egyikük sem akarta a lányt bébiszitterre hagyni, így állandóan magukkal vitték különféle kurzusokra, próbákra, meghallgatásokra, Lively itt szívta magába a mesterséget, csakúgy, mint a testvére és féltestvérei.

Jesse Eisenberggel, Kristen Stewarttal és Woody Allennel a Café Society cannes-i világpremierjén Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Házasságban él egyébként, 2012 óta Ryan Reynolds felesége, van egy kislányuk is, a színésznő pedig már várja a második gyermeküket. Előtte többek között Ryan Goslinggal és Gossip Girl-beli kollégájával, Penn Badleyvel randizgatott, egy időre Leonardo DiCaprióval is összehozták a lapok. Mutatunk még pár képet a csinos színésznőről, van miért irigyelni a fent felsorolt férfiakat.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli
Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit picture alliance/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress
Forrás: Photo12/Photo12/Jacky Godard/Photo12
Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl
Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Ron Sachs
Forrás: AFP/Timothy A. Clary
Forrás: AFP/Loic Venance
Forrás: Northfoto