Még több kódolatlan csatornát kapnak a nézők

A játékos – Fogadás életre-halálra
Vágólapra másolva!
A Telekom egy hónapon át több csatornát is kódolatlanul kínál a Telekom TV előfizetőinek. A Jim Jam, a AXN, az AXN Black, az AXN White, valamint a Filmbox Prémium, Plus és Family csatornákat áprilisban külön előfizetés nélkül teszi elérhetővé minden digitális platformon, TV-díjcsomagtól függetlenül. A csatornák többsége TVGO-n is elérhető előfizetéstől függetlenül a Magyar Telekom TV ügyfeleinek.
Vágólapra másolva!

Áprilisban az AXN, AXN Black és az AXN White csatornákat minden Telekom-előfizető ingyen nézheti csomagtól függetlenül. Ebben az időszakban olyan országos premiereket láthatnak a nézők, mint A játékos – Fogadás életre-halálra, a Mad Dogs – Kutyaütők vagy a Mindörökké. Az országos premierek mellett az AXN-en áprilisban indul a Hidegsebész harmadik évada, a Gyilkos elmék pedig a tizenegyedik évaddal tér vissza.

A Jim Jam is kódolatlanul megy 2016. április 1. és május 2. között.

A játékos – Fogadás életre-halálra Forrás: AXN

Az AXN Black műsorán április 13-án érkezik a Skorpió – Agymenők akcióban című sorozat, amelyben Walter O' Brien és különc zsenikből álló csapata segít az amerikai belügyminisztériumnak felvenni a harcot a világ csúcstechnológiai veszélyei ellen. Április 17-től pedig a Gyilkos elmék: Alapos gyanú című sorozat lesz képernyőn, az AXN White csatornán a Rex felügyelő – Elit alakulat második évadával tér vissza.

2016. április 22. és április 24. közt kódolatlanul nézhető a Filmbox Prémium, Plus és a Filmbox Family csatorna.