Tom Waits megkapta élete első sorozatszerepét

FRANCE-US-MUSIC-TOM-WAITS Vertical SINGER MUSIC CONCERT EYES CLOSED
US singer Tom Waits, 58, performs during a concert in Paris Grand Rex concert hall on July 24, 2008, as part of an European tour named Glitter and Doom tour. AFP PHOTO PIERRE VERDY / AFP PHOTO / PIERRE VERDY
Vágólapra másolva!
Tom Waits megkapta élete első sorozatszerepét, egy papot fog játszani a Citizen című produkcióban.
Vágólapra másolva!

Tom Waitsről meglehetősen ritkán érkeznek hírek, és most sem az új albumát jelentette be – amit pedig évek óta vár minden rajongó –, hanem azt, hogy játszani fog a Citizen című sorozatban. Egy Cesar nevű papot fog alakítani, aki egy félig legális humanitárius vállalkozást visz Los Angeles-i templomában.

Tom Waits koncert közben Forrás: AFP/Pierre Verdy

A markáns arcú és hangú énekestől nem idegen a színészkedés sem, legutóbb A hét pszichopata és a si-cu-ban volt benne, a nyolcvanas, kilencvenes években pedig olyan filmekben láthattuk, mint A törvénytől sújtva, A halászkirály legendája, a Drakula vagy a Rövidre vágva.

A mostani projektről annyit lehet még tudni, hogy a Hulun fog menni, és Alfonso Gomez-Rejon rendezi, aki az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni című filmmel vált ismertté, de más tévés produkciókon is dolgozott már, a Glee és az Amerikai Horror Story több epizódja fűződik a nevéhez.