Nagyon durva véget ért a Walking Dead

walking dead
Vágólapra másolva!
Csak akkor olvasson tovább, ha már látta a legutóbbi epizódot, vagy nem zavarja, ha beleszalad egy-két méretes spoilerbe! Cikkünk alján szavazzon, minket érdekel a véleménye!
Vágólapra másolva!

Vége a 6. évadnak, a 16. résznek, és nem véletlenül őrjöng, tombol és toporzékol sok sorozatkedvelő, ugyanis természetesen hatalmas cliffhangerrel ért véget a szezon. Megjelent végre a képregényekből ismert Negan, persze fenyegető és gonosz volt, de sokkal durvább is lehetett volna. Ő ahelyett, hogy likvidálta volna a korábban szívós társaságot (amelyet ha nem is könnyen, de csapdába csalt), inkább azt választotta, hogy szolgává, jobbággyá teszi Ricket és csapatát, de nem akart gyengeséget mutatni, és bejelentette, hogy a sok halott miatt bosszút áll.

Forrás: AMC
Forrás: amc

Negan gyermeteg módon kiszámolta, egyfajta „ecc, pecc, kimehetsz”-módszerrel, kinek kell meghalnia. Ott vonaglott véresen a meglőtt Daryl, Carl, a félszemű legényke, ott nyöszörgött Maggie, akinek valószínűleg elment a babája pár órával korábban, ott térdepelt a porban Rick, aki úgy nézett maga elé, mint akár párszor fejbe vert jobbról-balról a két Klicsko. A néző pedig októberig nem kap biztos választ, nem tudja, kit vert péppé egy szögesdróttal körbetekert baseballütővel a főgonosz a hideg erdei tisztáson, ahol világosan látszott a lehelet.

Forrás: amc

Abraham nem folytatja, Genn nélkül megyünk tovább, netán Michonne-nak ért véget a túlélős buli? Nyáron kaphatunk valamiféle tétova, bizonytalan választ a kérdésre, ugyanis a munka nélkül maradt színész alighanem leszerződik más produkcióhoz, filmhez, sorozathoz, és ezt megírják majd a tévébiznisszel foglalkozó lapok. Nem is fejtegetjük tovább, inkább szavazzon:

Szavazzon!

Jó volt a Walking Dead évadzárója?