Lagzi Lajcsi úgy érzi, megfenyegették

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Lagzi Lajcsi a Music Fm Önindító című műsorának nyilatkozott, arról beszélt, hogy sokan félnek a készülő könyvétől, volt már olyan is, aki szerinte megfenyegette.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi Bochkor Gáborhoz és csapatához fordult, hogy beszámoljon pár telefonhívásról, amelyek szerinte "jóindulatba burkolt fenyegetést" tartalmaztak. A minap "egy ismert, komoly gazdasági, politikai és üzleti kapcsolatokkal rendelkező médiatanácsadó" hívta fel azzal, hogy

de állítja, hogy "egy fegyveres testülethez tartozó tábornok" is kereste már meg ilyesmi miatt.

"A könyvemmel kapcsolatban nagyon sokan félnek a nyilvánosságtól" - mondta, úgy véli, annak egyes fejezetei már eljuthattak azokhoz, akik megkeresték telefonon.

Lajcsi fenyegetve érzi magát Forrás: TV2

Emellett a Dáridó-ról is beszélt, szerinte sokan pályáznak a márkanévre, holott ő már régen levédette: a TV2-vel egykor olyan szerződést kötött, amelyben a műsor minden jogát megtartotta. Szerinte annyira értékes márkanévvé vált a műsor címe, hogy például egy húsipari cég Dáridó nevű termékekkel annak idején egymilliárdos forgalmat csinált. Nyilván sokaknak fájt a foga erre a brandre, véli: Lajcsi szerint a Sláger TV mostani tulajdonosa is le akarta védetni.