Kiválasztás volt a Farmon

Fördős Zé, A Farm
Vágólapra másolva!
Április 6-án újfent választottak egymás közül A Farm szereplői, azt kellett eldönteni, ki menjen párbajra szombaton.
Vágólapra másolva!

Az erdőségben megbúvó tanyán lakók, az RTL Klubon futó Farm szereplői kiválasztást tartottak, újra kiálltak egymás elé, és elmondták, ki idegesíti őket, kitől másznak a fabudi falára, ki nélkül szeretnének tovább maradni a szélfútta szlovén lankákon. Vivi, Sándor és Heni kapták a legtöbb jelet, a heti gazdának, Sanyának kell döntenie arról, ki legyen a kihívó, párbajozó fél. A játék főnyereménye 20 millió forint, ezért még szűk két hónapig kell kibírni.

Fördős Zé, A Farm egyik műsorvezetője Forrás: RTL

Legutóbb Laura esett ki. Mint mondta, örül, hogy ott lehetett, sok minden megváltozott benne a Farm alatt. "Meg fogom becsülni azokat a dolgokat, amik ott nem voltak jelen, egy jó kávé, só, vezetékes víz, testápoló." Kintről már szívesen ecseteli, kiket nem bírt elviselni a társak közül: "Attila irritált a legjobban, minősíthetetlen számomra, ahogy a nőkkel beszélt, mondtam is neki többször, hogy undorító. Norbi is irritált, folyamatosan ment a veszekedés a kaján, és Sanyának a szónoklása, be nem állt a szája és mindent a ló túloldaláról közelített meg." (Valószínűleg a "magas lóról beszéltet" és az "átesett a ló túlsó oldalára"-mondást keverte).

Máshol is szépen megy

Eddig negyven ország vette meg a realityt, a legtöbben 12 szereplővel indítják, itthon 14 játékos lesz az elején. Készült arab verzió, belga, holland, balti, de leginkább a brazilok, a svédek és a norvégok kaptak rá, előbbi két országban 9-9, az észak-európaiaknál 11 évad ment belőle. A bolgárok, chileiek, kolumbiaiak is kipróbálták, a franciáknál három, az olaszoknál négy évadot láthattak a nézők, Szerbiában hetet, Szlovákiában hatot.

Hogy Sanya kit jelöl a párbajra, az csütörtökön derül ki.