Kiborult a Nagy Duett első kieső párosa

Cinthya Dictator, Varga Viktor
Vágólapra másolva!
A kiesés másnapján is nagyon el volt kenődve Cinthya Dictator és Varga Viktor, A Nagy Duett párosa humorosnak szánta a produkciót, nem értik, miért kellett távozniuk.
Vágólapra másolva!

A Jane-t alakító Cinthya Dictator rikoltozása nem volt elég a továbbjutáshoz, Varga Viktor és partnere hagyta el a TV2 show-ját. „Sírtam nagyon utána, több okból kifolyólag. Az egyik ok az, hogy nem akartam, hogy Viktor kiessen, mert a következő dallal megmutathatta volna, hogy milyen szépen tud énekelni. Szomorú vagyok, mert egyáltalán nem szerettem ezt a dalt, de nem akartam hisztizni, és elfogadtam, hogy ez lesz. Szomorú vagyok azért is, mert nem énekeltem szebben.”

Az énekes szerint a Tarzan című dal már akkor is ciki volt, amikor megjelent. „Én nem csodálkoztam azon, hogy kiestünk, csak elszomorító mégis, mert ez is egyfajta humor. A dalválasztás az egyik legfontosabb, attól lesz valamilyen a produkció. Ez a dal már akkor is ciki volt, amikor kijött” – mondta a Mokkában. Úgy érzi, az egyetlen jó az volt a dalban, hogy tükrözi őket: „Pont így élek, urbanista ősember vagyok, jó érzés volt, hogy felvállalhatom.

Sajnálják, hogy a zsűri nem értékelte sem azt, hogy elsőként álltak ki eléjük, sem azt, hogy az énekes háttérbe vonult, és adott lehetőséget párjának. „Ebben a nagy szürkeségben, amiben élünk a hétköznapokban, mi egy színfolt vagyunk. Nem rossz, nem csúnya, hanem szép, amit nézzünk egy kicsit, találjuk izgalmasnak, és menjünk vissza a szürkeségbe” – foglalta össze az énekes.