Gönczi Gábor reagált Havas Henrik beszólásaira

Gönczi Gábor műsorvezető, szerkesztő, riporter, TV, tévé, RTL klub
Gönczi Gábor műsorvezető, szerkesztő, riporter.
Vágólapra másolva!
Gönczi Gábor hamarosan a Tények műsorvezetőjeként tűnik fel a képernyőn, a mai nappal megkezdte munkáját a TV2 székházában. Életében először váltott munkahelyet, így nagyon izgul az újdonságok miatt, Havas Henrikre pedig nem haragszik erős beszólásaiért.
Vágólapra másolva!

Közel húsz évig dolgozott az RTL Klubnál, életében először váltott munkahelyet. "Nagyon izgalmas, kicsit úgy érzem magam, mint első nap az iskolában. Előjöttek bennem azok az érzések, mint amik húsz évvel ezelőtt. Új dolgok várnak rám, új kollégákkal fogok dolgozni. Minden ember vágyik arra legbelül, hogy bizonyos időközönként váltson."

Gönczi Gábor májusban lesz először a TV2 képernyőjén Fotó: Szilvia Marton - Origo

Mikor benézett a Tények stúdiójába, nagyon izgatott lett. "Megnövekedett bennem az adrenalin. Szeretem az új dolgokat, a zenében megújulok időről időre, ez a munkámban eddig nem tudott kiteljesedni" - mesélte a Mokkában.

Havas Henrik kemény kritikát fogalmazott meg az átigazolásáról: ""Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tizenakárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen mondatokat, és minden előzmény nélkül híradót fog vezetni? Én az egyetemen egy évig tanítottam csak azt, mi a hír. Szerintem nem elég olvasni, érteni is kell, amit elmondunk.

Gönczi nem haragszik rá emiatt, kora és szakmai múltja miatt tiszteli, de szerinte Havas nem látta a műsort, amiről beszélt.

"Azt gondolom, hogy nem látta azt a műsort, amiben dogoztam majdnem húsz évet, mert akkor nem mondott volna ilyet.

Képernyőn csak májusban lesz, most a tanulási időszak kezdődik.