Fűrészes párbaj és ordibálás a Farmon

Sanya már két párbajt nyert
Vágólapra másolva!
Sanya-Sándor párbajt láthattak az RTL Klubon futó Farm nézői április 16-án, előbbi nyert, és versenyben maradt a 20 millió forintért.
Vágólapra másolva!

Sanya és Sándor párbajozott a Farm szombati adásában: egy fából készült tákolmányra kellett felmászniuk, és a másikat tartó három vaskos lécet kellett elfűrészelniük. Aki gyorsabb volt, a levegőben maradt, a vesztes meg leesett, hiszen nem tartotta semmi. A játék nem volt veszélytelen, mert előfordulhatott volna, hogy jó két méterről zuhan le vesztes, miközben beveri a fejét egy falécbe, és még rá is esik a fűrészre.

Sanya már két párbajt nyert Forrás: RTL

Szerencsére nem történt semmilyen galiba, a zuhanás előtt Sándor megkapaszkodott, így nem ütötte meg magát. Sanya nyert, és versenyben maradt a 20 millió forintért. „Ez már a második párbaj amit megnyertem, ez még jobban motivál. Eddig sem volt semmi félelmem, de eztán bárkivel, bármikor kimegyek párbajozni" – summázta elégedetten az erőfelmérő eredményét.

Az Erő legyen veled

Sajnos a Farm-párbajok kevésbé szólnak logikáról, ügyességről, egyensúlyérzékről vagy tudásról, majdnem mindig az erő dönt. Vivi kiesésénél is lehetett tudni, hogy a jó tíz kilóval súlyosabb, és szintén erős ellenfele nyer, és a mostani párbajnál is a tévézők zöme sejthette, hogy a fiatalabb és sportosabb kihívó marad a pályán.

A műsor második felében még volt egy ordibálós balhé a Farmon, sokan nem örültek, hogy a munka szempontjából passzív, de önmagát legyőzhetetlennek hívő, túlzott önbizalommal replikázó Sanya maradt a játékban.

A végén a játékosoknak bejátszottak hazai üzeneteket a családtagoktól, mindenki elérzékenyült, volt, aki sírt, pityergett. A legmókásabb Gábor volt, aki nem egy agysebész professzor: azt hitte, hogy rádióadást hall Fördős Zé hangjával.

Szavazzon!

Kinek drukkolt inkább?