A Nagy Duett: Berki csodával határos módon megúszta

Növényi és Nika
Vágólapra másolva!
Sokáig úgy nézett ki, hogy a Berki-Fésűs páros búcsúzik, de a Dér-Kucsera duett is bajban volt az értetlenkedő Cooky miatt. Végül a Biga-Debreczeni páros esett ki, Berki csodával határos módon megúszta a Nagy Duett második menetét.
Vágólapra másolva!

Debreczeni Zita és Biga nyitotta az estét egy funkyval, utánuk Keleti Andrea és Peter Srámek egy felejthető produkcióval gereblyézett össze 27 pontot, majd jött Nika és Növényi Norbert vicces kettőse: előbbi latexbe bújt fegyőrnőt alakított, utóbbi meg ketrecbe zárt, onnan menekülő rabot az 1984-es Queen dalra, az I Want To Break Free-re. Mivel körülöttük vonaglott még négy-öt, szexi cuccban feszítő táncosnő, nem volt váratlan, hogy Majka és Kasza is az előadás erotikus tartalmára tettek megjegyzéseket.

Debreczeni Zita és Biga Forrás: tv2
Növényi és Nika Forrás: tv2

Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes Holnap hajnalig Neoton-feldolgozása biztosan nem kerül best of lemezekre, de úgy tűnt, tetszett a nézők közt ücsörgő Csepregi Évának.

Kulcsár Edina már bizonyította, hogy jó a hangja, sajnos ezen az estén az Álomhajó-t kellett előadni, ami viszont annyiszor ment egy időben a magyar rádiókban, hogy félő, hogy többen vastag kötél után néztek, hogy felkössék magukat. Szulák zsűritag is kritizálta a dalt, a párost viszont dicsérte, Hevesi Tamás is elégedetten vigyorgott. „Nem lehet kötekedni beléd, Edina” – mondta a magyar nyelvvel küszködő Cooky. Utánuk Loláék 28 ponttal tértek pihenőre, bizakodhattak.

Claudia a show előtt Forrás: Fb

A ma 30 éves Dér Heni következett Kucsera Gáborral, előbbi kiválóan énekelt, tán a legjobb volt a mezőnyben (nézze-hallgassa meg itt), akárcsak egy hete, utóbbi viszont továbbra is küzd a hangokkal. „Tudod, mi ez a szám? Mi, a tízes? Mit nem értettél, Cooky? Mindent!” – ilyesfajta suta párbeszédek tarkították az értékelést, a francia rádiós nem értette a produkciót, a szöveget, csúnyán le is pontozta őket, aligha hívja vacsorázni a volt megasztáros.

Berkit lepontozták Forrás: tv2

Rubint Rékát emelgetni próbálta Pintér Tibor, de nem nagyon ment, elég kínos jeleneteket mutattak be, még Kasza is feszengett a zsűriben a Dirty Dancing-ből ismert The Time Of My Life közben. Szegény Fésűs Nelly megkapta az AD Stúdió rettenetét, az Álmaimban Amerika című agyonjátszott slágert, párnak pedig Berkit, aki hamis is volt, túl teátrális, és aranyszínű alsógatyája láttán Cooky sokkot kapott, hiába fekvőtámaszozott bőszen a bulvárhős. 23 pontot szereztek, ez elég kevés.

Ezen sokan szórakoztak Forrás: tv2

Keresztes Ildikó hibbant, pityókás takarítónőként, Schobert Norbi pedig félig debil munkásemberként ugrált a Beatricétől a Nyolc óra munká-ra, idétlenek és viccesek voltak, de hát erről szól ez a show, nem másról. Majka szerint olyanok voltak, mintha a Sas-kabaré szereplőinek tettek volna valamit az italába, ez helytálló értékelés volt. 30 pontjukkal nem kellett aggódniuk tovább.

Pachmann Péternek állítólag két próbára volt csak ideje a héten, de tisztességgel lenyomta a Grease búcsúdalát, noha látszik, hogy nem neki való a zenés show tarka világa.

Kialakult a zsűri rangsora, a végén kullogott a Berki-Fésűs, kicsivel a Dér-Kucsera páros előtt. Végül a Biga-Debreczeni páros esett ki, Berki csodával határos módon megúszta.

Szavazzon!

Ki volt a legszórakoztatóbb?