A magyar nők negyede randizna meztelenül

Vágólapra másolva!
A Viasat kutatást is végzett pucér valóságshow-ja, az Ádám keresi Évát kapcsán, ebből kiderül, hogy a válaszoló több ezer magyar nő és férfi hogyan viszonyul a meztelen randizáshoz.
Vágólapra másolva!

A Viasat3-on április 25-én indul az Ádám keresi Évát című valóságshow, amelyben a párt kereső fiatalok meztelenül randizgatnak egymással trópusi környezetben. A csatorna ennek kapcsán online felmérést végzett, az eredmény nem reprezentatív, viszont több ezren válaszoltak.

A válaszadók közül a férfiak a bevállalósabbak, 68,9 százalékuk szívesen randizna meztelenül, míg a nőknél 24,5 százalék ez az arány. A nőknek csupán 13,5 százaléka nyilatkozott úgy, hogy már az első randin levetkőzött a párja előtt, a férfiaknál 37 százalék tette meg ugyanezt. Íme, egy látványos grafikon az utóbbi kérdésről:

Forrás: Viasat3

A felmérésből kiderült továbbá, hogy a válaszadó nők 10 százaléka kifejezetten szereti mutogatni magát, 40 százaléka viszont zavarban érzi magát az első alkalommal. A férfiaknál csak 29 százaléknak van hasonló problémája, ők inkább attól félnek az első randi előtt, hogy nem lesznek elég szórakoztatók.