Vágó István szerint fehérlista van a közmédiánál

Vágó István a Story4 csatornán kapott műsort
Vágólapra másolva!
Kulka János, D. Tóth Kriszta és Kovács Patrícia után Vágó István is elmondta, mit gondol az MTVA állítólagos tiltólistájáról.
Vágólapra másolva!

Legutóbb Kovács Patrícia írt arról hosszabban, hogy háromszor hívták köztévés műsorba szerepelni, és háromszor mondták vissza a meghívást az utolsó pillanatban. A színésznő közösségi oldalán fejtette ki hosszú bejegyzésben, hogy úgy véli, ő is ott lehet az MTVA állítólagos tiltólistáján.

Ezúttal Vágó István posztolt a listáról a Blikk cikkére hivatkozva, de nem feketének, hanem fehérnek nevezte: "Ami az én nyilatkozatomból kimaradt: valóban nincs feketelista.

Minden jel szerint fehér lista van, vagyis azoknak a névsora, akik behívhatók az MTVA műsoraiba."

Vágó István is elmondta a véleményét Forrás: Sajtóklub/Story4

Kulka János mesélt először

Kulka János D. Tóth Kriszta vendége volt autózós műsorában, ahol többek közt a közmédiáról alkotott lesújtó véleményét is kifejtette. A műsorról szóló írásában a Bors azt írta, hogy "Kulka János tiltólistán van az MTVA-nál", erre a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közleményben azt válaszolta, hogy ilyen lista náluk nem létezik.

Később D. Tóth Kriszta is reagált, egy posztjában azt írta, hogy Kulkát nem volt szabad meghívnia beszélgetős tévéműsorába, bár ezt írásba sosem adták. "Ahogy azt sem, hogy Pataki Ági nem jöhet be. Vagy Gálvölgyi János mint Rózsa György meglepetésvendége. (...) Nyilván én sem vagyok rajta azon a listán, ami nem létezik. Ennek mindenesetre örülök"- írta.