Ördög Nóra: Kiderült, hogy még mindig meg lehet lepni

Kismenők című TV2 gyerektehetség-kutató műsora. zsűritagok: Hajós András, Ábel Anita, Lajtai Kati, és Apáti Bence balettművész műsorvezetői: Ördög Nóra és Till Attila 2016.03.09.
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra nem műsorvezetőként, hanem csapatkapitányként vesz részt a hamarosan rajtoló Kismenők-ben, már ki is alakult a csapata, akikkel rengeteg időt tölt együtt. Egyiküket fogorvoshoz kísérte, egy másikkal a családi asztalhoz ült, a cél pedig az, hogy a gyerekeknek legyen egy bizalmasuk, biztos pontjuk a show alatt – erről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

A Kismenők-ben két csapatban küzdenek a kicsik a továbbjutásért, Tilla mellett Ördög Nóra vezet egy 14 tehetséges gyerekből álló csapatot. 100-120 produkciót néztek végig, közülük válogatták ki, hogy kit segítenének szívesen a műsor ideje alatt.

Ördög Nóra egy csapatot vezet majd Forrás: Marton Szilvia

"Harcoltunk Tillával a gyerekekért, de ez részben csak játék, hisz érezzük, bármelyikünk tehetséges gyermekei menetelnek ügyesen a műsorban, annak mindketten fogunk örülni. Egy adalék a műsorhoz ez a szerep, játéklehetőség nekünk is, de elsősorban persze a gyerekekről szól. Sok szakember veszi majd körbe őket, és minél többen vagyunk, akik lehetőséget kapunk, hogy alaposan megismerjük őket, annál többet tudunk adni is nekik a műsorfolyamat alatt. Büszke vagyok, hogy én is hozzá tudom majd tenni a magamét a teljesítményükhöz.

és aki jelenlétében remélhetőleg jobban tudnak majd teljesíteni" - mesélte.

Nem voltak megszeppenve a gyerekek

Mentornak nem, inkább amolyan segítőnek nevezi magát, aki akkor is ott van, ha leállnak a kamerák. "Ma fogászaton voltam az egyik kislánnyal, vasárnap a családi asztalhoz ültem ebédelni egy másik kis előadóval. Igyekszem belevonódni az éltükbe, ők pedig nagyon élvezik már most a tévés pörgést."

Igyekszik sokat foglalkozni a gyerekekkel Forrás: Marton Szilvia

A gyerekek az első találkozásnál sem voltak megszeppenve, hogy a tévéből ismert arcokkal találkoznak, mára barátkozni is kezdtek a csapatkapitányokkal. "A saját gyermekeimnek nagyon fogok szurkolni, mindent el fogok követni, hogy ügyesek legyenek. Egy énekesnek nem tudok segíteni abban, hogyan kell kiénekelni a magas C-t, de

Minél több időt töltünk együtt, annál közelebb kerülünk egymáshoz."

Az élményt keresték

A felkészítő órákon és a felvételeken is együtt vannak, sőt, a tanárokkal is konzultál, ha szükséges. "Együtt találjuk ki a tanárokkal és a szerkesztőkkel, hogy mi legyen a produkció, mennyire terhelhető egy-egy gyerek, nem lesz-e túl nagy falat neki a következő feladat, amit terveztünk.

Úgy érzi, Tillával jó párost alkotnak Forrás: Marton Szilvia

Tillával arra voltak kíváncsiak, hogy ennyi tévés munka után, tud-e olyat adni nekik a show, amivel korábban nem találkoztak. "Annyi emlékezetes pillanaton vagyunk túl, hogy felsorolni is nehéz lenni. Az élményt kerestük és kiderült, hogy még mindig meg lehet minket lepni. Voltak olyan pillanatok, mikor azt éreztem, kiszakad a szívem, annyira hatott rám egy produkció."

Itt elolvashat mindent, amit a Kismenők-ről tudni lehet.