A Castle veszélyben van, Grace klinika lesz még

Castle Nathan Fillion Stana Katic
Vágólapra másolva!
Az ABC megkezdte a 2016/2017-es tévés szezon összeállítását, tizenöt műsort már biztosan folytat. Az ön kedvence is köztük van?
Vágólapra másolva!

Az ABC bejelentett pár megrendelést, több sorozat rajongói fellélegezhetnek. Folytatódik többek között a Grace klinika – így ősszel már a tizenharmadik évadját fogja kezdeni –, de alkotója, Shonda Rhimes amúgy is elégedett lehet, két másik produkciójára, a Botrány-ra és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?-ra is számít jövőre a csatorna.

Meredith Grey kalandjai még folytatódnak Forrás: ABC

Folytatódik A S.H.I.E.L.D. ügynökei, az Egyszer volt, holt nem volt, a Modern család és A semmi közepén is, mellettük a Black-ish, a Fresh Off The Boat, a The Goldbergs és a Quantico kap még újabb évadot.

Természetesen realityk nélkül nem indulhat az új szezon, A Nagy Ő és a Szombat esti láz amerikai megfelelője, valamint az ötletes vállalkozásokat támogató Shark Tank is folytatódik. Amerika legviccesebb home videói-ra sem untak még rá a producerek, pedig 1989 óta megy.

Még nem tudni, mi lesz a sorsuk Forrás: ABC

Egyelőre erről a tizenöt műsorról döntött az ABC, nincs még hír például az itthon is kedvelt Castle-ről – a széria nem egyszerű helyzetéről itt írtunk korábban, egyáltalán nem biztos a folytatás.