37 év után kapták el a gyerekmolesztálással vádolt tévést

Frank John Selas gyerekmolesztálás miatt letartóztatott tévés
Vágólapra másolva!
A Mr. Wonderként is ismert Frank John Selast 1979 óta kereste a rendőrség, egy nyári táborban zaklathatta a gyerekeket.
Vágólapra másolva!

San Diego melletti otthonában, Bonitában tartóztatták le a 76 éves Frank John Selast, aki 1979 óta szökésben volt. A férfi Mr. Wonder néven gyerekműsort vezetett a louisianai KNOE TV-n, ifjú nézői számára nyári táborokat is szervezett – pár gyerek az egyik ilyen rendezvény után mondta el a szüleinek, hogy Selas szexuálisan zaklatta őket.

A műsorvezető ezután Rio de Janeiróba menekült, 1992-ben pedig már San Diego környékén élt, akkor vette fel ott a Frank John Szeles nevet. A holléte pár héttel ezelőttig ismeretlen volt, akkor figyeltek fel rá a kaliforniai rendőrök – a bíróságon már megjelent, jelenleg arra vár, hogy átadják a louisianai hatóságoknak.

Frank John Selas a letartóztatása után Forrás: US Marshals Service

Aggodalomra adhat okot, hogy az elmúlt 37 évben Selas tovább folytathatta tevékenységét, hiszen továbbra is gyerekek között mozgott: Bonitában cserkészcsapatot vezetett, cégén, a Szeles Enterprise-on keresztül nyári táborokat is szervezett, és a szomszédok elmondása szerint sűrűn tartott gyerekeknek úszóleckéket a kertjében lévő medencében.