Király Viktor: Valamit jól csinálok, de maradjunk reálisak

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Az énekes a napokban érkezett haza és nagyjából egy hónapot marad Magyarországon, hiányzott neki az ország és szeretne találkozni a magyar rajongókkal.
Vágólapra másolva!

Mióta a The Voice színpadán remekelt, Amerikában is épül a rajongótábora, de nem felejtette el azokat sem, akik itthon drukkoltak neki. Mint a Mokkában elmondta, egyensúlyban szeretné tartani a magyarországi karrierjét, ezért egy hónapot itthon tölt.

Nem szomorú amiatt, hogy nem nyerte meg a tehetségkutatót, úgy véli, ennek így kellett lennie. "Nem is gondoltam, hogy eddig eljuthatok a The Voice-ban. Mikor bejutottam az adásba és mind a négy szék megfordult, már bizonyította nekem azt, hogy valamit jól csinálok."

Bizonyítékot kapott arról, hogy valamit jól csinál Forrás: The Voice

Zenei karrierjét megváltoztatta a tévés szereplés, de nem érzi emiatt nagy sztárnak magát, inkább úgy fogalmaz, hogy löketet adott neki a műsort. "A The Voice segített abban, hogy kint is tudjanak rólam, a mai napig felismernek az utcán. Lehetőséget adott, hogy lemezkiadókkal tárgyaljak, de maradjunk reálisak, ugródeszkát kaptam ahhoz, hogy elkezdjem építeni a karrierem.

mert mindig vannak olyan spontán helyzetek, amik ott találják meg az embert. Volt koncertem Los Angelesben és New Yorkban, egy producer pedig felhívott, hogy szeretne a jövőben közösen dolgozni velem."

Radics Gigi is Los Angelesbe készül, az énekes szerint elképzelhető, hogy lesz közös munkájuk. A tehetségkutató ideje alatt több amerikai rádió és újság készített vele interjút, a finálé óta ez a nagy felhajtás lecsendesedett, de máig jelennek meg cikkek róla. Nem tervezi, hogy örökre itt hagyja Magyarországot, szerinte lehetséges egyszerre két országban is karriert építeni: "Shakira is mindkét hazájában építkezik, hozzá hasonlóan én is két nyelven írok ki mindent a közösségi oldalamra" -mondta.