Képernyőn a pornóipar minden mocska

65th Berlin International Festival. Day Six festival movie landscape photo shoot photo call berlinale James Franco 2015 berlin international film festival SQUARE FORMAT
2570203 Germany, Berlin. 02/10/2015 Actor James Franco at the premiere of the movie Everything will be Fine at the Berlin International Film Festival Berlinale-2015. Ekaterina Chesnokova/RIA Novosti
Vágólapra másolva!
Az HBO megrendelte a The Deuce című sorozatot, amely a New York-i pornóipar virágkorát mutatja be, James Francóval és Maggie Gyllenhaallal a főszerepben.
Vágólapra másolva!

A Drót alkotója, David Simon ismét az HBO-nak dolgozik, jön a The Deuce című sorozat, amely a hetvenes, nyolcvanas évek New Yorkjának pornóiparát mutatja be. Az üzletágat ekkoriban legalizálták, az ipari mennyiségű kokain és a HIV terjedése azonban erőteljesen formálta, a széria ezt a folyamatot mutatja be.

Egy ikerpárt fog alakítani Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

James Franco egy ikerpárt játszik, akiket Vincent és Frankie Martino ihletett, ők gengszterként szálltak be a szexiparba, a Times Square világának kulcsszereplői voltak – amikor a tér még nem a turistáké, hanem a prostituáltaké és a dílereké volt.

A sorozat másik főszereplője Maggie Gyllenhaal, ő egy örömlányt alakít, de producerként is közreműködik a projektben, ahogyan Franco is.