A Trónok harca sztárja végre tisztázott mindent

Trónok harca Kit Harington Havas Jon
Vágólapra másolva!
Most akkor Havas Jon meghalt, vagy sem a Trónok harcá-ban? Alakítója, Kit Harington elárulta – csak akkor olvasson tovább, ha kíváncsi a válaszra.
Vágólapra másolva!

Hosszas találgatás, különféle rajongói elmételek, egy kiszivárgott forgatási fotó és egy rejtélyes plakát után a DigitalSpynak végre sikerült megszólaltatnia azt is, aki a legtöbbet tudhatja Havas Jon sorsáról: Kit Haringtont.

Utoljára így láthattuk Havas Jont Forrás: HBO

A Havas Jont alakító színésznek jólesett a rajongók reakciója a karakter esetleges halálával kapcsolatban, úgy véli azonban, hogy a nézőknek ideje hozzászokniuk a kellemetlen gondolathoz:

Szóval lépjetek tovább, mindenki nyugodjon bele abba, ami történt" – mondta.

A korábban kikerült forgatási fotót nem kommentálta, annyit mondott, hogy régóta nem dolgozott már a Trónok harcá-n, volt egy csomó szabadideje az elmúlt évben. Ez alapján arra tippelünk, hogy Havas Jon esetleg még egy visszaemlékezésben megjelenik majd a hatodik évadban, a története azonban nem folytatódik tovább.

Még mindig kérdés, hogy a hatodik évadhoz készült plakáton miért van rajta Forrás: HBO

Harington nyilatkozatát alátámasztja, hogy hat év kihagyás után visszatér a színházhoz is, Christopher Marlowe klasszikus darabjában, a Doktor Faustus tragikus históriájá-ban láthatja majd a londoni West End közönsége. Ezzel együtt kérdéses, hogy mennyire lehet hinni neki, hisz régebben szívesen szórakozott azzal, hogy átverte a Trónok harca rajongóit.