A 100 legjobb nő a tévéből: Emmanuelle Chriqui

Crackle Presents: Summer Premieres Event For Originals, "Sequestered" And "Cleaners" GettyImageRank3 Crackle Presenting VERTICAL RADIO Theatrical Performance USA SUMMER California Television Show West Hollywood Arts Culture and Entertainment Attending Emm
WEST HOLLYWOOD, CA - AUGUST 14: Actress Emmanuelle Chriqui attends Crackle Presents: Summer Premieres Event for originals, "Sequestered" and "Cleaners" at 1 OAK on August 14, 2014 in West Hollywood, California. Michael Buckner/Getty Images for Crackle/AFP
Vágólapra másolva!
Emmanuelle Chriqui-t a legtöbben a Törtetők-ből ismerik, de feltűnt például a Borgiák-ban vagy A mentalistá-ban is. A kanadai színésznő szerencsére nem fukarkodik a bájaival, szívesen jelenik meg a különféle médiaeseményeken mély dekoltázzsal vagy melltartó nélkül.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 27. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Emmanuelle Chriqui,

akire a legtöbben valószínűleg a Törtetők-ből emlékeznek, ott több mint 30 epizódban játszotta Sloant, majd a szerepet a tavaly bemutatott nagyfilmben is megismételte.

Emmanuelle Chriqui mint Sloan Forrás: HBO

A szépséges színésznő Kanadában született marokkói zsidó családban, és már tízéves korában megjelent a McDonald's egyik reklámjában. Húszévesen kezdett komolyabb színészi karrierbe, a kilencvenes években olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Kung Fu: A legenda folytatódik, a Vámpírzsaru vagy az Y-akták.

A kétezres évekre már

Adam Sandler karaktere is beleszeretett a Ne szórakozz Zohannal! című filmben,

a képernyőn pedig olyan szériákban jelent meg több epizódban – a Törtetők-ön kívül –, mint a Borgiák, A mentalista, a Villámmacskák, a TRON: Uprising vagy a Cleaners. Tavaly a Murder in the First-ben és a The Grinder-ben volt benne, jövőre az Omphalos című misztikus thrillerben láthatjuk.

2015-ben az EMA Awardson Forrás: NurPhoto/Lumeimages.com/Photoshot/NurPhoto/Lumeimages.Com

A színésznő közben több videoklipben is szerepelt, a fekete-fehér visszaemlékezésekben kiszúrhattuk abban a kisfilmben, amely a Hinder Lips of an Angel című dalához készült (az alábbi videón), de például a Zac Brown Band vagy Charles Perry is felkérte hasonló közreműködésre.

Az AskMen.com 2010-ben a világ legkívánatosabb nőjének választotta, az érdeklődők számára azonban rossz hírünk van, jelenleg Adrian Bellanival jár, de egyébként J. C. Chasezzel, Jeremy Sistóval és Clifton Collins Jr.-ral is összehozta már az élet. Bellanival így festenek együtt:

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Jason Kempin

A további közös fotók helyett azonban még mutatunk inkább pár képet a színésznőről, gyönyörködjön kedvére!

Emmanuelle Chriqui Forrás: HBO
Borítóképe a Facebookon Forrás: Facebook/Emmanuelle Chriqui
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Michael Kovac
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter
Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon
Forrás: HBO
Forrás: HBO
Forrás: AFP/2014 Getty Images/Michael Buckner