Megvan, melyik férfiénekes volt a Sztárban sztár legjobb nője

Peter Srámek
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár harmadik évadjában a hat férfi versenyző közül négynek kellett női ruhában színpadra állnia, Csonka András, Rácz Gergő, Peter Srámek és Gáspár Laci mutatta meg magát szoknyában és magassarkúban - az is kiderült az olvasók szavazatai alapján, hogy melyikük volt a legjobb nőimitátor.
Vágólapra másolva!

Azt a kérdést tettük fel az olvasóknak, hogy a Sztárban sztár harmadik szériájában melyik férfi előadó nyújtotta a legjobb teljesítményt, mikor nőként kellett színpadra állnia. A kérdésre 3126 szavazat érkezett, az eredmény pedig szemlátomást egyértelmű:

Peter Srámek elvitte a szavazatok nagy részét, 2656 olvasó gondolta úgy, hogy neki állt legjobban a szoknya és a rúzs.

Mutatjuk, hogy alakult a szavazás. Peter Srámek szavazatait kékkel, a második helyen zárt Gáspár Laciét zölddel, Rácz Gergőt lilával, Csonka Andrást pedig pirossal jelöltük.

Forrás: Origo

A Sztárban sztár győztesére 422 szavazat érkezett, meglehetősen lemaradt a Rising Star-ban feltűnt énekestől, akit nőként is értékeltek a nézők. A másik két előadó csak egy alkalommal állt színpadra női szettben, nem meglepő hát, hogy alig kaptak szavazatot - Csonka Andrásra mindössze 14, Rácz Gergőre 34 voks érkezett az Origo olvasóitól egy nap alatt.

Peter Srámek tehát toronymagason nyerte a szavazást, mutatunk is róla néhány képet az elmúlt hetekből:

Forrás: Istvan Ruff
Forrás: EVA/Eva
Forrás: Istvan Ruff
Forrás: Istvan Ruff
Forrás: Istvan Ruff