Charlie Sheen tényleg HIV-pozitív

Rocker Slash mit Hollywood-Stern geehrt .Personen .Medien .Kultur .Auszeichnungen .--- schauspieler Kopfbedeckung HUT Sonnenbrille awards_and_prizes award HAT BONNET CAP headwear hats_and_headgear culture Arts_Culture_and_Entertainment
Kultur	ACE MEDIA P
US actor Charlie Sheen speaks during Slash's star ceremony on the Hollywood Walk of Fame in Hollywood, California, USA 10 July 2012. US musician Slash was awarded the 2,473rd star on the Hollywood Walk of Fame in the recording category. Photo: Hubert Boesl
Vágólapra másolva!
Igaznak bizonyultak a pletykák, Charlie Sheen a Today című reggeli műsorban bejelentette, hogy HIV-pozitív.
Vágólapra másolva!

"Három betű, amit nehéz feldolgozni" – ezekkel a szavakkal jelentette be Charlie Sheen, hogy HIV-pozitív. A média már korábban gyanította, de csak most vált hivatalossá, a színész november 17-én nyilatkozott erről az NBC reggeli műsorában, a Today-ben.

Nagy bejelentést tett Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

Sheen a további támadások és a féligazságok terjedésének megállítása érdekében nyilatkozott most a betegségéről, amiről már négy éve tud, 2011-ben diagnosztizálták nála.

Ennek fényében nem meglepő akkori ámokfutása sem – erre az időre esett ugyanis, hogy kirúgatta magát a Két pasi – meg egy kicsi-ből, legemlékezetesebb kirohanásait itt gyűjtöttük össze.

Szerinte "lehetetlen", hogy azóta bárkinek átadta volna a vírust,

bár elismerte, hogy akkoriban védekezés nélkül is szexelt – emiatt a hölgyek perelhetnek is.

Betegsége hírét a színész volt feleségével, Denise Richardsszal osztotta meg először, ő biztosan egészséges, Sheen a válásuk után fertőződhetett meg. A férfi azóta többeknek fizetett, hogy ne beszéljenek a nyilvánosság előtt a betegségéről, azt mondta, most megkönnyebbült, hogy közölhette a világgal a hírt.