A 100 legjobb nő a tévéből: Rachel Bilson

Rachel Bilson
Vágólapra másolva!
Rachel Bilsont legutóbb a Szívek doktorá-ban láthattuk, egy háziorvost játszik, akit valószínűleg sűrűn felhívnánk valamilyen ürüggyel, hogy vizsgáljon meg. A tévénézők már A narancsvidék-ben is felfigyelhettek a színésznőre, az Így jártam anyátokkal-ban pedig ő volt Ted egyik legszimpatikusabb csaja.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk – ez már a 18. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Rachel Bilson,

akinek legutóbbi sorozata, a Szívek doktora éppen az idén ért véget – reméljük azonban, hogy a csinos színésznő nem marad sokáig munka nélkül, és hamarosan újra láthatjuk a képernyőn vagy a filmvásznon.

Rachel Bilson a Szívek doktora promóképén Forrás: CW

Nem volt kérdés, hogy ezt a pályát választja, már dédapja, George Bilson is színész volt, a nagyapja, Bruce Bilson Emmy-díjas rendező, apja, Danny Bilson pedig író, rendező és producer, ő felelt például a Száguldó vipera és a Sentinel – Az őrszem című sorozatokért. Édesanyja eközben szexterapeuta, de a szülei már nem élnek együtt, Bilsonnak két édestestvére mellett van két féltestvére is.

Állítólag zűrös kamasz volt, de aztán egy autóbalesetben megsérült, ennek tudja be, hogy megváltozott, többé nem kereste a bajt.

Már tizenhét évesen feltűnt az It's True! című pilotban,

de az áttörést csak öt évvel később, 2003-ban érte el. Ekkor kapott a Buffy, a vámpírok rémé-ben egy vendégszerepet, majd leszerződtették A narancsvidék-re is, ott már mind a 92 epizódban benne volt.

A narancsvidékben Forrás: FOX

A tinik itt már odáig voltak érte, a 2005-ös Teen Choice díjaiból hármat megkapott, köztük a legdögösebb csajnak járó elismerést. Ugyanebben az évben hatodik lett a Maxim legszexisebb nőket tömörítő százas listáján, a lap egy remek fotósorozatot is készített róla.

Forrás: Maxim
Forrás: Maxim
Forrás: Maxim

A színésznő 2006-ban megkapta első filmszerepét is az Utolsó csók-ban, később többek között a Hipervándor-ban és a Kamatylistá-ban is láthattuk a vásznon. Az Így jártam anyátokkal-ban

ő volt Ted Mosby egyik legszimpatikusabb csaja,

Cindyt játszotta, akit a főhős az egyetemen ismert meg – de aztán ismeretlenül is Cindy lakótársnője tetszett meg neki, később ő lett egyébként a címbeli anya.

Cindy (balra) és a későbbi anya Forrás: CBS

2011-ben aztán elindult a Szívek doktora, amiben abszolút főszereplő volt, innentől kezdve várjuk a következő dobást. Addig is mutatunk még róla pár képet, jó nézelődést!

Forrás: AFP/Slaven Vlasic
Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez
Forrás: AFP/Jason Merritt
Forrás: AFP/Frazer Harrison
Forrás: AFP/John Sciulli