Ilyen őszinte interjút még nem láttunk

Dr. Life, Tori Spelling
Vágólapra másolva!
Egy tévéműsor kedvéért hazugságvizsgálóra kötötték a Beverly Hills 90210 sztárját, Tori Spellinget. Mindent bevallott, kiderült például, hogy mással is szexelt a stábból akkori barátján kívül. 
Vágólapra másolva!

A Lifetime Tori Spelling: Celebrity Lie Detector címmel készített egy különkiadást, amelyben a Beverly Hills 90210-ből ismert színésznőt hazugságvizsgálóra kötve faggatták. A kérdésözön nyolc órán át tartott, Spelling pedig mindent elmondott a múltjáról. Íme, a beharangozó:

Kikerült a műsorból egy érdekes részlet is, amelyben a színésznő elárulta, hogy egykori kollégái közül mással is szexelt akkori barátján, Brian Austin Greenen kívül. A műsorvezető tippelgetett, Ian Ziering, Jason Priestley, majd Luke Perry neve is elhangzott, de Spelling egyelőre nem árult el konkrétumot – talán a műsorból kiderül, október 3-án.

Az ember azt gondolná, hogy egy híresség egy ilyen műsorral csak házhoz megy a pofonért, Spelling azonban másként vélekedik: szerinte a bulvárlapok annyi hazugságot összeírnak, hogy a rajongók csak így tudhatják meg az igazságot.