Meztelenkedéssel térnek vissza a simlis spinék

Vágólapra másolva!
Szeptember elsején startol az MTV-n a Kínos ötödik, egyben befejező évada, amelyben a jól ismert szereplők végzős gimnazistaként térnek vissza. Az évadpremier mellett a Faking It – Simlis spinék szereplői is újabb izgalmakkal jelentkeznek szeptemberben.
Vágólapra másolva!

A végzős gimnazisták, Jenna, Matty, Jake, Tamara és a többiek tovább bonyolódó szerelemi szálak, szalagavatók és egyetemi jelentkezések közepette szokás szerint kínosabbnál kínosabb szituációkba keverednek.

Az új évadból kiderül, hogy mi lesz a Jake-Matty-Gabby szerelmi háromszögből, hogy Tamara tényleg hozzámegy Adamhez és hogy mi vár a társaságra az érettségi és a ballagás után.

Lesznek kínos pillanatok Forrás: Kínos

A Kínos szereplői mellett a Faking It – Simlis spinék is újabb izgalmakkal tér vissza az MTV képernyőjére. Amytől éppen egy identitás-válság közepén búcsúztunk el az évad félidejében: a tini lány az kamuleszbi kapcsolat lebuktatását követően

továbbra sem tudja eldönteni, hogy melyik nemhez vonzódik igazán.

Visszatér a tinibanda a képernyőre Forrás: Faking It – Simlis spinék

Nehezen köteleződik el új barátnője, Reagan mellett, amikor egy elbűvölő srác, Felix belép a képbe, közben pedig továbbra is úgy érzi, hogy Karmához nem csak puszta barátság fűzi. A második évad befejező részei csókokat, meztelenkedést, könnyeket, titkokat és rengeteg nevetést ígérnek.