Nagy változások lesznek a közmédia csatornáin

Sikersorozat
Vágólapra másolva!
A Duna Televízió, az M2, a Petőfi TV és az M3 retrócsatorna műsorán is bőven lesz választék filmekből és sorozatokból.
Vágólapra másolva!

A Duna Televízió olyan sorozatokkal várja a nézőket minden hétköznap, mint a Don Matteo vagy a délutáni Lola, mely hamarosan végéhez érkezik, hogy átadja helyét július 3-án a Charly, majom a családban című családi mozinak, majd július 27-étől a Rex felügyelő kalandjainak. Június 15-től látható az új sorozat: a Hegyi doktor újra rendel 19:30-tól.

Az új sorozat már képernyőn van Forrás: MTVA

Mozifilmeket is láthatunk a tévében

Ugyancsak a Duna műsorán hétfő esténként a bűnügyi sorozatoké a főszerep, a Tetthely új epizódjai, majd augusztustól a BBC sorozata, a Sherlock kerülnek adásba.

A kedd este a nemzeti főadón a klasszikus szórakoztató moziké lesz,

vetítik többek közt a Királylány a feleségem, a Tisztességtelen ajánlat, a Casanova, a Levelek Júliának, Az ügyfél, az Aludj csak, én álmodom, a Hat nap hét éjszaka, a Rob Roy című filmeket.

Az idők végezetéig című film négy héten keresztül megy majd Forrás: MTVA

A hétvége első napja a magyar vígjátékoké és az Oscar-díjas nagy moziké lesz. A hét utolsó napján pedig családi filmek, majd Ken Follett Az idők végezetéig című történelmi kalandregényének filmes adaptációja várja négy héten át a Dunára kapcsoló nézőket.

A fiataloknak is jut választék

A fiatalabb generációknak szóló M2-n és a Petőfi TV-n

a nyári szünidő alatt a gyerekeknek szóló műsorsáv adásideje meghosszabbodik, 20.30-ig tart majd.

Hétköznaponként késő este a Médium című szériát láthatják a nézők, de folytatódik a Borgiák, a Twin Peaks, az Egyszer volt, hol nem volt és a Gyilkosság is, vasárnap esténként pedig egy új vígjátéksorozat kezdődik, Sikersorozat címmel.

Vígjátékot is választhatnak a fiatalabb nézők Forrás: MTVA

Az M3 retrócsatorna délutáni szórakoztató sorozatsávja a nyáron egy vetélkedővel is színesedik: a Ki marad a végén? 18.30-kor kerül adásba, 21 órától pedig a Bűvölet epizódjait vetítik. A csatorna hétfőnként színházi estékkel, szombaton kabaréválogatásokkal, a hét utolsó napján pedig népszerű magyar filmekkel várja a nézőket: újra képernyőn lesz a Tanú, a Csinibaba és a Tizedes meg a többiek.