Heidi Klum megváltozott, már szereti a magyarokat

Papp Tímea, interjú
Vágólapra másolva!
A magyar alapítású Freelusion Dance Company továbbjutott az America's Got Talent-ben, a tánccsoportot vezető koreográfus, Papp Tímea ennek kapcsán mesélt az Origónak – üzent azoknak is, akik a tehetségkutató műsor magyar változatában próbálkoznak.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, a Freelusion Dance Company lenyűgözte az America's Got Talent zsűrijét egy látványos produkcióval, amelyben a fényjátékot ötvözte a tánccal. A társulatot vezető Papp Tímea már korábban is mesélt az Origónak, most pedig kérdésünkre elmondta, hogy már érkeztek hozzá felkérések is, főleg az Egyesült Államokból.

– lelkendezett. Arról, hogy a következő fordulóra mivel készülnek, sajnos nem árulhatott el túl sokat, annyit sikerült megtudnunk, hogy a táncot hasonlóképp vetítéssel és animációval fogják megbolondítani.

Timi elmondta, hogy

tartanak a konkurenciától,

idén több vetítéses táncprodukció is indult a műsorban. Két éve már ők is szerepeltek, akkor a zsűritagok közül Heidi Klum volt velük a legkritikusabb, de mára sikerült őt is megnyerni. "Korábban nagyon kritikus és kemény volt. De ő tűnik most a leglelkesebbnek irányunkban. Még tweetelt is rólunk."

A csapatnak egyébként egyre több amerikai szereplése van, Timi nemrég négy hónapot töltött kint egy másik tévéműsor miatt, akkor tartotta a válogatást is az America's Got Talent-ben való induláshoz.

– magyarázta.

Papp Tímea, a csoport vezetője Fotó: Nagy Attila

A Freelusion Dance Company korábban a Britain's Got Talent-ben is feltűnt, az amerikai verzió viszont sokkal nagyobb vállalkozás, rengeteg városban zajlanak az előválogatók. Timiék Los Angelesben indultak, csak a színpadon ötven ember dolgozott.

Közben a Got Talent magyar verziójának is elindult a válogatása, Timi az itteni versenyzőknek is adott tanácsot: