Éjjel-nappal Lali lohol Szulák Andrea után

Szulák Andrea
Vágólapra másolva!
A heti nézettséget Az ének iskolája nyerte, a második helyre az Éjjel-nappal Budapest került be teljes lakosságban. Érdekes módon a 18-49-es korosztályban viszont az RTL napi sorozata verhetetlen, a TV2-s cukis, édeskés műsor csak a hetedik a listán.
Vágólapra másolva!

Mivel Az ének iskolája volt a múlt hét legnézettebb műsora itthon, Szulák Andrea felfelé halad a liftben, akárcsak Szujó Zoltán, aki a Forma-1-et közvetítette. A Duna TV-n futó sportesemény szép nézettséggel ment, simán nyerte műsorsávját, nem úgy, mint az M1 vasárnap esti híradói. Az este hatos csak 0,8 százalékos közönségarányt ért el, azaz száz nézőből csak egy választotta. Az este fél nyolcas legalább 3,4 százalékkal ment, ami lényegesen jobb, de így is elmaradt a Tényektől és az RTL Híradótól, amelyek teljes lakosságban 17-18 százalékon futottak.

Top 20, teljes lakosság Forrás: Origo/Nielsen

Teljes lakosságban 14,7 százalékkal nyert az RTL Klub, a TV2 szorosan a nyomában loholt, a Duna TV pedig bő 6 százalékra volt képes. A top 10-ben egyetlen meglepetés van, a 10. helyre épp becsúszó SuperTV2, amely ritkán szerepel a legjobbak között. 18-49-ben már másképp fest a grafikon, ott 15,2-n áll az RTL Klub, és csak 10,6-ot ért el a TV2.

Forrás: Origo/Nielsen
Forrás: Origo(Nielsen

Alább még a vasárnap estét mutatjuk, látható, hogy a Forma-1-en, így a Duna TV-n időzött a többség, míg a futam tartott, utána Az ének iskolája volt a favorit. A Duna TV nőtt valamelyest a Magyarország, szeretlek! alatt, de lendületét este 9 után már nem tudta megtartani, onnan az RTL Klub vette át a vezetést.

Klikk a képre, nézze meg nagyban! Forrás: Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.