Őket látja majd, ha a Petőfi tévére kapcsol

Rátonyi Kriszta
Vágólapra másolva!
Buda Márton műsorában, a Talpra Magyar-ban mutatkozott be a hat műsorvezető, akiket a Petőfi TV-n láthatnak a nézők március 15-étől. Tatár Csillát a jelek szerint nem bírták berángatni a stúdiófotózásra, mindenki más fotója egységes.
Vágólapra másolva!

Hétfőtől vasárnapig mindennap este 8-tól fél 11-ig jelentkeznek az A38 Hajóról. Koncertekről, színházi előadásokról, valamint filmekről tudósítanak majd az Én vagyok itt című műsorban.

Párosával vezetik majd a műsort

Tatár Csilla A Dal háziasszonyaként debütált a köztelevízióban, ezúttal pedig a Petőfi TV arcaként folytatja munkáját. Rajta kívül Rátonyi Krisztinát láthatja majd a közönség, őt a Noé barátai-ból, A legokosabb osztály-ból, valamint a Bízunk benned! című vetélkedőből ismerhetik a nézők. A harmadik műsorvezető Galán Angéla lesz, aki korábban a köztévé Angi jelenti című magazinműsorában volt látható. Mellettük egészen új arcok tűnnek fel műsorvezetőként: Rátonyi Krisztina mellett Fodor Imre, az M3 csatorna korábbi arca, Tatár Csilla mellett Kerekes Péter debütál, míg Galán Angéla Jakab Márkkal, a Színművészeti Egyetem hallgatójával vezeti majd a műsort.

Fodor Imre

Forrás: MTVA

Galán Angéla

Forrás: MTVA

Jakab Márk

Forrás: MTVA

Kerekes Péter

Forrás: MTVA

Rátonyi Kriszta

Forrás: MTVA

Tatár Csilla

Forrás: MTVA