Varga Viktor besokallt, ezért utazott el

Varga Viktor
Vágólapra másolva!
Az énekes besokallt és hosszabb időre Indiába utazott, nemrég tért haza. Érkezése után egy hétre bezárkózott a lakásába, hogy alkothasson - hamarosan új dalokkal jelentkezik majd.
Vágólapra másolva!

Varga Viktor azért hagyta itt az országot, hogy inspirációt gyűjtsön. "A legrégebbi vágyam volt, hogy eljussak Indiába. Nyilván vonzottak a szép épületek és azok az iszonyatos giccsek, amik valójában annyira nem szépek, hogy attól csodásak."

Varga Viktor hazatért Indiából Forrás: Varga Viktor / Facebook

Több ezer kilométert motorozott és vonatozott, több várost körbesétált. Hátizsákot csak azért vitt magával, hogy helyi kincseket hozzon haza, Indiából például huszonnégy méter textilt hozott. "Egyedül textileket tudtam hozni. Annyira izgalmas anyaguk van és olyan vékony és olyan könnyű, hogy abból kellett vennem egy csomót. Megtanultam azokat a kötéseket, ahogy ők hordják a nadrágjukat."

Hazatérése után egy teljes hétig nem mozdult ki a lakásból, mint elmondta reggel a FEM3Café-ban, nem akarta, hogy bárki megzavarja a gondolakörét. Indiában majmokkal barátkozott, az út pedig annyi inspirációt adott neki, hogy már készíti is az új dalait.