Előkerült a Smallville főszereplője

Premiere Of Summit Entertainment's "Draft Day" - Red Carpet GettyImageRank1 Topics SPORT VERTICAL USA California City Of Los Angeles ACTOR Film Premiere Premiere SUMMIT Regency Style NFL Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Tom Welling Bru
LOS ANGELES, CA - APRIL 07: Actor Tom Welling attends Premiere Of Summit Entertainment's "Draft Day" at Regency Bruin Theatre on April 7, 2014 in Los Angeles, California. Michael Buckner/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Visszatér a képernyőre a Smallville egykori főszereplője, Tom Welling, a Superman fiatalkorát bemutató sorozat óta ez az első tévés munkája.
Vágólapra másolva!

Tom Welling megkapta a CBS Section 13 című sorozatának főszerepét, egy egykori CIA-ügynököt fog játszani, aki egy személyes tragédia után csatlakozik egy titkos szervezethez, és ott a legbonyolultabb, legnagyobb felkészültséget igénylő ügyekkel foglalkozik.

Pár éve nincs a képernyőn Forrás: AFP/2014 Getty Images/Michael Buckner

A színész executive producerként is közreműködik a projektben, ami nem lesz számára idegen, hiszen a Smallville utolsó két évadján és a Vadmacskák-on is dolgozott már ilyen minőségben – most a Dr. Csont egyik alkotója, Carla Kettner segíti a munkáját.

Wellinget a Smallville vége, vagyis 2011 óta nem láthattuk a képernyőn, és a vásznon sem volt a legaktívabb, az elmúlt években csak két filmben, a Félelmetes nap-ban és az Újoncok napjá-ban tűnt fel.