Somogyi Zoltán: Nem lep meg, hogy vége a műsornak

Somogyi Teszári
Vágólapra másolva!
Somogyi Zoltán három évadon keresztül vezette az RTL Klub reggeli műsorát Teszári Nóra oldalán, a 8:08 Minden reggel viszont januártól megszűnik, nem lesz többet képernyőn. A műsorvezetőt nem érte váratlanul a hír, a jövőben rádiós munkájára fog koncentrálni, és bízik abban, hogy megtalálják a lehetőségek.
Vágólapra másolva!

"Előbb-utóbb mindennek vége szakad, így nem lepett meg, hogy ennek a megbízásnak is lejárt az ideje. Három évadot vezettünk közösen Teszári Nórival, és a hasonló reggeli műsorokkal ellentétben nekünk nem voltak váltótársaink, ennyi időn keresztül minden reggel mi köszöntöttük a nézőket, csak a kisebb nyári szabadságok alatt érkezett vendég műsorvezető.

- mesélte az Origónak.

Kezdetektől együtt vezették a reggeli műsort Forrás: RTL Sajtóklub

Saját gyermekeként tekint a műsorra, kezdetektől ők ültek a műsorvezetői székben. "Jól éreztem magam a produkcióban, és nem mondom, hogy nem fog hiányozni, de a tévés munka mellett a rádióban is évek óta aktív vagyok. Heti hat napon hat órában dolgozom, ez a feladat pedig teljes embert kíván. Nem fogok unatkozni reggelente sem, jobban tudok majd koncentrálni a rádióra, és próbálom utolérni magam."

Úgy véli, a karácsony utáni időszak úgyis a pihenésről, a feltöltődésről szól, a felkérések pedig korábban is mindig megtalálták. "A kilencvenes évek óta képernyőn vagyok kisebb-nagyobb szünetekkel, dolgoztam a Duna TV-nél, a Viasatnál, a TV2-nél, és mindig kaptam felkérést, amikor munkahelyet váltottam. Ha valahol becsuknak egy ajtót, máshol kinyílik egy, én tényleg hiszek ebben."

Innen megtudhatja, mi és ki megy az RTL Klubra reggelente.